reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

A więc miałam powtórzone badanie na p/hbs i okazało się że wydali mi złe wyniki - wszystko jest w porządku =] A już się bałam że mam wirusowe zapalenie wątroby typu B. Na szczęście tego nie mam,ale ile nerwów się najadłam, ile się przez to napłakałam to tylko ja wiem :-(

reklama
MartaPe to co to za laboratorium ze pomylili wyniki...powinnas ich niezle ochrzanic...tyle stresów....współczuje...ale dobrze ze historia ma szczesliwy final:-)

nie wiem ile dokładnie to badanie kosztowało bo robiłam z moczem (ok9zł) i morfologią. Za całość płaciłam 69zł. Normalnie się jutro przejdę tam i spytam jak to możliwe... Nazwy kliniki nie pamiętam (niedawno się przeprowadziłam)

Ale najważniejsze że wszystko jest ok =]

A ja właśnie robiłam w poniedziałek wymaz na tego paciorkowca - i znowu zupełnie inaczej niż u Was... bo po pierwsze to już 38 tydzień był, a wymaz tylko z pochwy, pobierał mój lekarz i po wizycie szłam zanieść do laboratorium. A wyniki do odbioru w poniedziałek. Ciekawe, dlaczego ja mam zawsze wszystko inaczej :-)

ja tez miałam pobierany ten wymaz tylko z pochwy i sama zanosiłam do labolatorium i kosztowało to 26zł

A więc miałam powtórzone badanie na p/hbs i okazało się że wydali mi złe wyniki - wszystko jest w porządku =] A już się bałam że mam wirusowe zapalenie wątroby typu B. Na szczęście tego nie mam,ale ile nerwów się najadłam, ile się przez to napłakałam to tylko ja wiem :-(

Jak oni mogą dać złe wyniki..a potem się człowiek martwi,ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło :-)

reklama
Byłam na wizycie u lekarza i pewnie będę przeterminowana. Łożysko mam między II i III stopniem dojrzałości, szyjka miękka i skrócona, ale nadal jest.... Mały waży 3500g. Jak do 4 nie urodzę, 7 mam iść na wizytę i wtedy zdecydujemy, czy wywołujemy poród oksytocyną.....;-(

Do góry