reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
też mam taki śluzik, raz biały, raz przezroczysty i ciągnący raz żółty
mnie to nie dziwi w sumie przy tym też nic się więcej nie dzieje

no ja się obawiam że jak zacznie się to odrazu z grubej rury hehe i wtedy napewno nie będzie tak wesoło. Mnie to połowa "przyjemności" minęła w tej ciąży bo żadnych mdłości, zadnych wymiotów jedynie na tej końcówce to puchnę i zgaga

Nulini - też mi się wydaje że ja to przeterminowana będę

Coś mi się wydaje, że nas więcej przeterminowanych będzie;)

Byłam u lekarza 2 tyg temu i powiedział, że "jak doczekam" to mam przyjść 29. Dziś 28 i nadal nic...żeby mnie chociaż pół skurczu złapało, cokolwiek! Może jutro coś więcej będzie wiadomo;)

a może to jest kwestia progu wrażliwości z tymi skurczami? Przecież podobnie jest z bólami okresowymi - ja nigdy nie miałam z tym żadnych problemów. Więc, jak ktoś mówi, ze przed porodem może być ból "jak na miesiączkę", to mi to nic nie mówi :-D A przecież mechanizm fizjologiczny przy okresie jest ten sam u każdej kobiety.

Claudia - a ty już mówiłaś swojemu ginkowi o tym zielonkawym śluzie? Wszystko ok?

No właśnie, ale u mnie nie ma żadnej informacji na ten temat w wynikach badań, które dzis odebrałam:) Wiec sama nie wiem...
bo Gardnerella vaginalis. - to chyba nie jest to?

reklama
Do góry