reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
ja temu nie biore wogole znieczulenia .... znieczulenie bardziej mnie stresuje niz same zaleczenie zeba.. a poniej jeszcze te znieczulenie zanim pusci ...

Ja ostatnio byłam wystraszona bo kilka razy zdarzyło mi się zakrztusić śliną tak że mnie dusiło....

Wiem , że kaszel nie jest dobry dla dziecka - mam nadzieję, że nic mu wtedy nie grozi...
Ale jak już mnie weźmie to czasem kilka minut trzyma :-(
Robię się wtedy czerwona jak burak i nie umiem złapać oddechu

Co do dentysty to ja bez znieczulenia to się dotknąć nie dam
i wkurza mnie komentarz dentysty - to jak Pani chce rodzić , skoro nawet dentysty się Pani boi??

ja tam też zawsze biorę znieczulenie u dentysty:-)
raz nawet zażyczyłam sobie znieczulenia przy przeglądzie zębów :-D wstyd jak nie wiem co, ale po prostu się bałam:-D

Ja znieczulenia tak jak biala nie biorę, raz miałam jak byłam młodsza i potem sobie całą wargę pogryzłam, bo była taka dziwna, nieczuła, a później mnie oczywiście bolała..

A nie wiecie jak to jest ze śmiechem? Mnie ostatnio takie głupoty śmieszą, jak zacznę się śmiać to nie umiem przestać, aż mi łezki lecą...
Np. ostatnio - wiecie jak jest serwetka po czesku? mordova wyceracka:rofl2:

modlicha - ja jestem śmieszka i często się chichram. A jak zacznę to ciężko mi przestać :-D ale po takiej dawce śmiechu mój mały zaczyna szalec a mnie dopada skurcz - ale już się przyzwyczaiłam. Ale jak mam dzień, że mam często skurcze to odpuszczam sobie śmiech :-)

reklama
Wydaje mi się, że takie krótkie ksztuszenia nie są aż tak szkodliwe. Mi się macica obniżyła jakoś w połowie sierpnia, ale to mnie kaszel męczył 3 tygodnie, tak mnie Pani Doktor leczyła... A szyjka pozostała nieskrócona, więc tragedii nie ma.

Do góry