martusia29
Fanka BB :)
moncia-to samo u mnie.
Jeszcze pociemniały mi strasznie otoczki...jak czekolada normalnie
Jeszcze pociemniały mi strasznie otoczki...jak czekolada normalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to witaj w klubie ja ciaze tez nienajlepiej przechodze.. ciagle podejrzenia o jakies schorzenia czy cos.. generalnie chcialabym juz urodzic..Cały czas się zastanawiałam czy tylko ja mam takie dolegliwości ...ból piersi w 7 miesiącu. Podobno tylko na początku ciąży bolą. Ja przeżywam koszmar.Ból budzi mnie w nocy. Nie wiem czy to mleko się zbiera, czy jakieś kanaliki się zatykają w ogóle to odliczam dni do porodu, bo ciężko przechodzę ten "wspaniały okres w życiu kobiety" . Najpierw w 20 tyg skoki ciśnienia i leki , chociaż nie wiem czy moje ciśnienie dramatycznie wysokie ( 140/90) , no ale jak lekarz zleca leki to trzeba go słuchać. We wtorek mam wizytę kontrolną i wynik krzywej cukrowej mam fatalny. Po glukozie 50 wynik 188. Już wiem , że to za dużo i boję się , że znowu mnie wsadzą do szpitala. Podobno ciąża to nie choroba .........mój organizm niestety wariuje. Na szczęście badania prenatalne i każde usg wskazują , że maleńka Olivia zdrowa i rośnie wg normy
Córeczka już mi daje popalić Gwiazda rośnie