reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
też tak słyszałam... ale wiem też, że z kolei zelazo szybciej sie wchlania z vit. C

Mi tez to lekarz mówił, ja jak brałam żelazo to nie piłam kawy ani czarnej herbaty, a tabletki popijałam wodą z cytryną

i morfologia się polepszyła
w ogóle po żelazie przez godzinę gdzieś nie piłam innych płynów niż wodę

a wiecie ja slyszalam, że jak kawke pije sie mlekiem to to mleko łagodzi te skutki uboczne kawy i wtedy ona tak nie wypłukuje tym witamin....ale nie wiem ile w tym prawdy....nawet nie pamietam gdzie to czytalam..

a wiecie ja slyszalam, że jak kawke pije sie mlekiem to to mleko łagodzi te skutki uboczne kawy i wtedy ona tak nie wypłukuje tym witamin....ale nie wiem ile w tym prawdy....nawet nie pamietam gdzie to czytalam..

też
ale wiem że kawa na pewno magnez wypłukuje i dlatego jak już się musi to lepiej pić z mlekiem
dlatego ja piję kawę rzadko i jak już coś to słaba rozpuszczalna z mleczkiem albo taka:
Ice Coffee
jest rewelacyjna i rozpuszcza się ją w zimnym mleku , mniam - tylko jest słodka więc nie polecam dodawać cukru do tego

no ja właśnie też teraz pije kawke rozpuszczalna z jednej łyżeczki pól na pół z mlekiem i to też nie codziennie . Ja uwielbiam kawke to jest taka chwila relaksu w ciagu dnia:-) mam nadzieje, że ta slabiutka nie zaszkodzi Barusiowi:-)

A ta Ice Coffee jest faktycznie bardzo smaczna....fajnie nadaje sie latem jak nie ma sie ochoty na cieple napoje...tylko fakt strasznie slodka....szczegolnie jak ktoś tak jak ja nie slodzi ani herbaty ani kawy...ale taka slodka kawka mozna sobie zastapic ciacho:-)

no ja właśnie też teraz pije kawke rozpuszczalna z jednej łyżeczki pól na pół z mlekiem i to też nie codziennie . Ja uwielbiam kawke to jest taka chwila relaksu w ciagu dnia:-) mam nadzieje, że ta slabiutka nie zaszkodzi Barusiowi:-)

A ta Ice Coffee jest faktycznie bardzo smaczna....fajnie nadaje sie latem jak nie ma sie ochoty na cieple napoje...tylko fakt strasznie slodka....szczegolnie jak ktoś tak jak ja nie slodzi ani herbaty ani kawy...ale taka slodka kawka mozna sobie zastapic ciacho:-)

Ja ja rozpuszczam w większym kubku zawsze, bo w szklance to za słodka jest dla mnie i aż mdli :-)

reklama
Do góry