reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Ja piję rozpuszczalną mam swoją ulubioną carte noire,malzona z resztą też tylko on musi mieć fusiastą ,robię z mleczkiem,też slabą...raz na jakiś czas...przewaznie jak śpiąca jestem w dzień,a tak to jak mąż pije kawę i narobi mi smaku zapachem to biorę sobie michalowej kawy inki:)
Zelazo biorę i łykam rutinoskorbin,ciekawe na ile mi się morfologia poprawila,w czw idę zobić badania...bo w pon wizyta przeglądowa,a jutro usg:)Jupi juz siedzę jak na szpillkach.....wreszcie nie będe wymijajaco mówila do brzucholka .kupiłam michalowi wibowit zelki bo jak widzial ze ja jem rano petarde taką(w sumie 6 tabsow,to on tez chce swoje witaminki,bo wiedzial ze część dla mamy,część dla dzidziusia)

Ostatnia edycja:
Ja wogóle nie piję kawy, nigdy zresztą nie piłam. Dodatkowo wcale anemii nie odczuwałam, szok normalnie że taki niski wynik mi wyszedł...

Dziewczyny mam jakieś ropne strupki na sutkach , sporo ich się robi - czy to coś poważnego?

Zaznaczę, że już kilka lat temu zauważyłam na sutkach - na samym środku taką jakby ropkę...
teraz te strupki mi się robią na całej brodawce - to normalne?

A jesteś pewna, że to ropne strupki? Bo może to po prostu początek siary, pozasychane mleczko, a nie ropa?

Nie jestem pewna, takie małe kropeczki się porobiły, to co mam w środku , to już miałam długo przed ciążą
A wczoraj z lewego sutka( prawie ze środka) poleciało coś - jakaś ciecz , ale tylko kropelka, a obok tego kropelka czegoś białego...
Sama nie wiem czy to już jest siara.....

:) z tego co piszesz mozna wywnioskować ze tak:)
Ja juz tez jak podraznię sobie sutki bluzką ,albo czymś to zaraz gdzie nie gdzie kropelka poleci

:) z tego co piszesz mozna wywnioskować ze tak:)
Ja juz tez jak podraznię sobie sutki bluzką ,albo czymś to zaraz gdzie nie gdzie kropelka poleci

Pewnie tak, bo nigdy mi nic nie leciało z piersi :-)
Nie wiem czy mam jakoś lekarzowi mówić, a wam ginekolog bada piersi??
Jest to w ogóle potrzebne?

reklama
Do góry