reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Trzeci trymestr, a ja znów miewam nudności (co prawda teraz sporadycznie). A już myślałam, że ta dolegliwość odeszła bezpowrotnie;(

mi też się zdarza czasami jeszcze męczarnia z mdłościami, ale już nie takimi jak w I trymestrze... ale moja koleżanka wymiotowała do samego porodu - nawet w dniu porodu wymiotowała :-D

Oj dziewczyny mnie też czasem zemdli -przeważnie jak mężuś się dogrzewa w aucie jak gdzieś jedziemy(ech z tym chłopem 25 'C musi miec,a jak mu pomarudzę to łaskawie zmiejszy na 22.a mi i tak duszno i mdli mnie)

monciaa ja dzisiaj ta glukoze pilam i w sumie tak jak pisalam, nawet mi smakowala, ale czulam takie "obciazenie" na zoladku.
A przed chwila jeszcze /glupie babsko ze mnie/ ptasie mleczko pojadlam... i teraz mnie zemdlilo...

reklama
monciaa ja dzisiaj ta glukoze pilam i w sumie tak jak pisalam, nawet mi smakowala, ale czulam takie "obciazenie" na zoladku.
A przed chwila jeszcze /glupie babsko ze mnie/ ptasie mleczko pojadlam... i teraz mnie zemdlilo...

Zrobiłas mi smaka na ptasie mleczko lece do kuchni bo na całe szczeście mamy w domciu takie słodkości :-D

Koleżanka przywiozła mi krem, który jej pomagał, mi jeszcze nie puchna nogi, ani nie czuję zmęczenia nóg, ale mam jakby co: Perfecta mama, Chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi.

-----------------------------
Dziewczyny mam taką zgagę, że nie daje rady, nawet manti nie pomaga !!!

Ostatnia edycja:
Do góry