reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
niewiedziałam ze tak mozna... myslałam ze ilosc wody tez jest jakos określona ... dla mnie pielegniara nie pozwoliła niczym popijac.. kazała tylko wypic glukoze rozpuszczoną w kubku wody którą zresztą sama zrobiła...

niewiedziałam ze tak mozna... myslałam ze ilosc wody tez jest jakos określona ... dla mnie pielegniara nie pozwoliła niczym popijac.. kazała tylko wypic glukoze rozpuszczoną w kubku wody którą zresztą sama zrobiła...

U nas było tak, ze gin mi polecił żebym sobie to rozpuściła w małej ilości wody np do 100ml i popiła ze 200ml wody czystej i tyle...

A wyniki mi wyszły bardzo dobre więc chyba ok

b_iala i blondi-u mnie bylo tak samo też cały kubek mi przyniosla i kazala wypić,powiedziala ze lyczek albo dwa mogę po tym popić zwykłą wodą aby mi slodko nie bylo w buzi.

Dziewczyny jak czytam i wspominam te badanie to na samo wspomnienie robi mi się niedobrze. Wiem że to zabrzmi śmiesznie, ale to było najgorsze badanie u mnie w ciąży jak na razie

u mnie też, wole już codziennie się kłuć niż tą glukozę - robiłam wszystko żeby jej nie zwrócić wtedy

reklama
Do góry