reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

Mam pytanie, co mogę stosować na bóle łydek i ud??
W nocy tak bolą że nie dosypiam...
Mam lioven maść ale nie wiem czy mogę ją stosować i spać na pleckach z poduszkami pod nogami - kiedyś mi to pomagało

reklama
oj współczuję Ci kochana, bo to jest nie smaczne .......

ja piłam to chyba z 20 min:zawstydzona/y: bo ogólnie pewnie nie byłoby problemu ale odkąd jestem w ciąży to nie mogę patrzeć ani nawet wąchać słodkiego a tu taki psikus :-( gdyby mi ktoś powiedział przed ciążą że podejrzewa cukrzycę to bym się nie zdziwiła ale w ciąży to już przewrotność :zawstydzona/y:

batonik popros o badania w kierunku cukrzyc ( robi sie je tylko z krwi ) i wtedy nie musisz glukozy powtarzac.. przynajmniej ja poprosiłam i robiłam te z krwi.. bo po glukozie to tylko mnie w krzaki pociagneło...

claudia-Ja mam lioven-pytałam się ginka i pozwolił mi używać.Z resztą i tak już z rok go uzywam
batonik -Niestety powtarzałam glukozę bo u Mnie wyszlo 175,ale powtórka udana....bardzo slodka i zapomnialam cytryny....później caly dzień się czulam słodko.he he,jak trzeba to trzeba,ale jakoś to przeżylam...Tak ze trzymam kciukoski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry