martusia29
Fanka BB :)
ja mialam robioną na czczo to mi wyszło 65 a za 2 tygodnie kazał mi zrobić po obciązeniu 50g,ciekawe ile mi wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszny ten lekarzDziewczyny normalnie załamka co do mojego lekarza...
Dałam mu ostatnia szanse i dzisiaj na wizycie ją stracił
Zdecydowałam , ze jednak zmieniam lekarza...
Po pierwsze : kolejny raz , pomimo mojej prośby odmówił mi informacji o płci dziecka..powiedział, ze od niego sie tego nie dowiem
Po drugie: znow mi dal krótkie L-4 no tym razem 3 tygonie, ale 4 tygodni nie chce dac, bo mówi ze sie ZUS moze doczepic i chce uniknąc kontroli.
Po trzecie : powiedziałam mu dzisiaj, ze jednak nie chce isc za drugie badanie prenatalne z uwagi na zbyt wysokie koszty, ze nie mam tyle pieniedzy :
to zamiast zrobic dokładne USG ( a ma dobry sprzet) powiedział mi, ze u niego moge sobie robic USG rozrywkowo, i ze on nie robi badan prenatalnych.. ze on nie rozumie takiej postawy jak moja, ze na moim miejscu - jedno poronienie i wiek 34 lata - nie oszczedząłby na badaniach prenatalnych.. moze ma odrobine racji ze to wazne badanie, ale nie mówi sie tego w taki sposób.. teraz to ja juz niewiem czy dobrze, robie ze niechce na nie isc