reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta w ciąży ;)

A to moje dzisiejsze pyszności :D Domowe pancakes z syropem klonowym. Mniam!
1486398758-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjga2xukn5b.png

reklama
Ja generalnie moge jesc wszystko i nie mam żadnych odrzutow od jedzenia.

25_pixels, Ty to dopiero masz, mowiac kolokwialnie, przewalone. Specjalne diety, produkty, czytanie etykiet, robienie samemu wielu rzeczy. Na pewno wymaga to wielu wyrzeczeń. Ale skoro Wasze schorzenia Was do tego zmuszają to oczywiste, czego się nie robi dla zdrowia. Ale ii tak szacun!

A jesli Tobie, Mycha, wszystkie słodkości tak nie wychodzą jak ten torcik, to śmiało możesz w cukierni pracować. Tort bajka, i jak musi smakować..... mmm...

Hahahaha wiem, że mam jak to ujęłaś przewalone. Ale wiesz jak żyjesz ze świadomością, że po obiedzie ktoś może wylądować w szpitalu, bo kupiłam coś nieodpowiedniego, zakupy nabierają innego sensu nagle...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marząc o wakacji robię dziś na obiad ziemniaki pieczone w folii z masełkiem i ziołami, a do tego sos koperkowy..
Plus oczywiście mięso (z myślą o mężu ;P). Ale też z posmakiem lata bo pieczone z cukinią, marchewką i cebulką :D

f2w3rjjgax9hy8m9.png

reklama
Ja wczoraj zrobilam takie mini pizze i jeszcze na dzisiaj mamy :)

Załączniki

• DSC_0840.JPG
    DSC_0840.JPG
    828,9 KB · Wyświetleń: 113
Do góry