reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

reklama
Ja uwielbiam latte z ekspresu.. I nie moge:( dwa razy probowalam pic i mala akurat wtedy miala swoje dwa najgorsze dni w zyciu. A czasem az mnie skreca zeby sie napic:) jeszcze troche musze wytrzymac. Choc ja rzadko pije kawe, bo mam po niej wytrzeszcz oczu:) haha! Jaka bym nie pila, jest dla mnie za mocna!

Też nie pijam kawy, chociaż bardzo lubię.
Po jednej kawie wypitej rano nie mogę spać wieczorem do 2-3 nad ranem :shocked2:
A ok 18 potrafią mi się ręce trząść :shocked2:
Chyba jestem przeładowana energią ;-):-D

Ja chyba nie mam takiego smaku bez którego nie mogę żyć. Czasami wypiję kawę, ale nie jest dla mnie tragedią nie pić jej. Już nawet (po mojej jednorazowej wpadce) nie chce mi się palić :D:D

reklama
Ja bez kawy wytrzymam, ale tak jak Elifit nie potrafie obejsc sie bez ketchupu, jem z nim wszystkie kanapki, itd. W ciazy nawet pomidora polewalam sobie ketchupem :)

Do góry