reklama
elifit
Moderatorka
Undomiel patrz na zabarwienie moczu. Jeśli jest ciemny to za mało jesz i pijesz.
Ja staram się jeść co 3h z naciskiem na staram się
U
użytkownik 902
Gość
Ja mam wrażenie, że jem ciągle Rano śniadanie - spro większe niż przed ciążą i w ciąży. Potem kolo 11 jakieś ciastka owsiane, wafle ryżowe lub pszenno-ryżowe z dżemem, potem ok 13-14 zupa, ok 16-17 drugie danie i ok 21 kolacja. Piję też bardzo dużo - ok 3,5-4l płynów dziennie
makota89
Fanka BB :)
Undomiel patrz na zabarwienie moczu. Jeśli jest ciemny to za mało jesz i pijesz.
ja praktycznie nie sikam... potrafię wytrzymać do 8 godzin. nie mam czasu na sikanie i o tym nie myślę. z piciem to samo
zupa fajna sprawa, tylko, że u mnie M zup nie je i la mnie samej nie chcę mi się gotować, ale zacznę
Lilla My
u mnie to zależy od dnia. czasami trzy posiłki na dzien, jak sobie przypomne ze jesc trzeba, a nastepnego dnia caly czas jem. Schudnąć nie daje rady. Caly czas plus 8-10kg :/
elifit
Moderatorka
ja praktycznie nie sikam... potrafię wytrzymać do 8 godzin. nie mam czasu na sikanie i o tym nie myślę.
Ja tak się nabawiłam zapalenia pęcherza.
angelika2014
Venus ja mam mniej pokarmu jak mało pije.
Z tym wstrzymywanien to macie rację ja też sie tak infekcji nabawilam. Dużo pije dużo sikam. W nocy co karmienie.
Z tym wstrzymywanien to macie rację ja też sie tak infekcji nabawilam. Dużo pije dużo sikam. W nocy co karmienie.
elifit
Moderatorka
Wczoraj i w sobotę mało jadłam i piłam bo chrzcielna gorączka to prawie zasłabłam.
Pokarm w cycach był ale dla mnie energii zabrakło. Także dziewczyny zegarek sobie ustawcie co 3h jedzenie a wodę to najlepiej przy sobie trzymajcie. Ja mam butelkę w przewijaku.
Pokarm w cycach był ale dla mnie energii zabrakło. Także dziewczyny zegarek sobie ustawcie co 3h jedzenie a wodę to najlepiej przy sobie trzymajcie. Ja mam butelkę w przewijaku.
reklama
Ja ciągle mam wrażenie,że jem ciągle. Może nie aż tyle co msc temu ale jednak.
Nie pamietam od porodu uczucia sytości
Odkąd zrobiło się chłodniej piję mniej, ale praktycznie ciągle czuję pragnienie.
Moja waga minimalnie w dół, ale bardzo minimalnie:-(
Nie pamietam od porodu uczucia sytości
Odkąd zrobiło się chłodniej piję mniej, ale praktycznie ciągle czuję pragnienie.
Moja waga minimalnie w dół, ale bardzo minimalnie:-(