reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

reklama
Nazwijcie mnie panikara, ale stosując się do rad doradcy laktacyjnego i Waszych podeszłam do diety ze spokojem. Dziś mnie kolezanka zjechała, że zjadlam spaghetti z sosem z pomidorów. Do tego dziś rano z braku czego innego zjadlam mleko z płatkami czekoladowymi, bo uznałam, że z tej czekolady to pewnie tylko sztuczne kakao... Teraz mam wyrzuty sumienia a w dodatku nie było dziś kupy u malego...

Undomiel z tego co zjadłaś to prędzej mogłaby alergia wyjść a nie brak kupy. Spokojnie obserwuj dziecko kupa pewnie wkrótce się pojawi.
Kurde jak mnie wkurzają ludzie, którym się wydaje, że mogą nam mówić co możemy jeść a co nie. Ręce opadają.

Undomiel, ja już nie przejmuję sie dietą. Przecież kolki nie są od tego co my zjemy, tylko z powodu nie do końca rozwiniętych jelitek. Sama zjadłam już spaghetti i nic młodym nie było. Jadłam też lody czekoladowe, lody polane czekoladą i nic im nie jest. Gdyby coś było nie tak z Twoją dietą to mogą dostać jedynie uczulenia na jakieś produkty.

reklama
Do góry