reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

reklama
Elifit, pocieszę Cię tym, że Ty masz dwa cycki i jedno dziecko. Ja mam dwójkę dzieci i niestety cycków czterech nie mam i tym sposobem muszę im dawać mm a wolałabym żeby dostawały tylko moje i móc się pochwalić, że mam takie zajebiste mleko, że tak pięknie przybierają.

Rośnie ta młodzież na potęgę :szok:
ja dzisiaj rano wypiłam koper włoski i w dzień z cycków aż kapało.

dziecko cały dzień było grzeczne, a teraz wcale zasnąć nie chce. karmię ją i karmię i nie ma dość. mam nadzieje, że teraz zaśnie przy cycku.

dzisiaj chyba taki dzień, bo mój robi to samo. Niby cwaniak twardo śpi, a tu nagle hop-siuk, uśmiech na twarzy i tylko czarne ślepka widać...wrrrr... do spania, bo matka ma już dość....

My też dziś kryzys laktacyjny przezywalysmy...i też wiszenie na cycu i prxysypianie a po odlozeniu gdziekolwiek oczy jak 5zl...na koniec dnia przyszły problemy z gazami, espumisan pomógł, ale ile plczu bylo i wiercenia się to masakra...

Małgorzatkar dajesz espumisan doraźnie czy regularnie? Pomysłom czasie działa?

Lilla, a jednak zdecydowałaś sie na herbatkę z kopru? Widzisz juz efekty?

reklama
Do góry