maassandra
Zaangażowana w BB
hej mola, ja juz sama nie wiem co myslec o tej alergii...bo wychodziloby, ze prawie kazde dziecko ja ma. Marysia dostala wysypki, nie podobala mi sie diagnoza pediatry, wiec poszlismy prywatnie do Nowickej, niestety okazalo sie, ze pamieta mnie ze szpitala ( jak Marysia byla z niby zapaleniem ukl. moczowego, a tak na marginesie - zrobilam wtedy niezla zadyme z tymi osobami odwiedzajacymi , kiedy nie zgodzilam sie na wyjscie meza, no i teraz zmienili w regulaminie i na drzwiach ilosc osob odwiedzajacych na 1 ;D ;D ;D), poza tym zna alergiczna rodzine Macieja. lepiej chyba bym zrobila idac do dermatologa ( apropos - do dermatologa nie potrzeba skierowania) i chyba tak uczynie. po prywatnej wizycie mala dostala fenistil doustnie i mase masci , ktore niestety nie bardzo sa skuteczne. co wysypka zejdzie to za chwile znowu sie pojawi ( a ja naprawde nie jem nic z nabialu, ani z jego zawartoscia, prawie nic nie moge jesc , ciagle chodze glodna ). proszek oczywiscie tez kazano mi zmienic ( pralam w lovelli) na platki mydlane, wiec robie je z szarego mydla...
a z tym okresem...hmmm...juz sama nie wiem co to jest, bo raz leci, raz nie i to na dodatek taki bylby mni okres chyba, ze to efekt po badaniu przez gina...jak nigdy w ciazy teraz gwiazdy zobaczylam. no moze dlatego, ze zmienilam lekarza niestety.
a z ciekawostek, jak czytalam o wadze Waszych dzieci to sie usmialam - Maryska wazy ok. 6500g, a ma dwa miesiace...kawal z niej baby ;D
pozdr
a z tym okresem...hmmm...juz sama nie wiem co to jest, bo raz leci, raz nie i to na dodatek taki bylby mni okres chyba, ze to efekt po badaniu przez gina...jak nigdy w ciazy teraz gwiazdy zobaczylam. no moze dlatego, ze zmienilam lekarza niestety.
a z ciekawostek, jak czytalam o wadze Waszych dzieci to sie usmialam - Maryska wazy ok. 6500g, a ma dwa miesiace...kawal z niej baby ;D
pozdr