Olu Widzisz, tak to już jest z tymi mężczyznami, że najpierw nas denerwują a po tem dziwią się czemu my jesteśmy na nich obrażone ;-) A długo się na niego obrażasz, czy po krótkim czasie ci już przechodzi? A jak Maksio? Pewnie mu przykro, że Maciuś wyjechał, babcia też i teraz znowu jest sam. No nie całkiem sam, bo z rodzicami, ale wiesz o co mi chodzi ;-)
Dziękuję Olu za komentarz do zdjęcia. Jest to nowa nasza foteczka. Synek wczepił się we mnie jak jakaś małpka
Aneczka Jak wasze zdrówko, lepiej już wam? Jak się mają sprawy z kuzynką?
My wróciliśmy dzisiaj z trzydniowego wypoczynku w Zdbicach. było fajnie i nawet pogoda w miarę nam dopisała. Witek nawdychał się świerzego powietrza, bo prawie cały dzień spędzał na dworku A my też sobie odpoczęliśmy, bo w koło nas była cisza i spokój Jednym słowem było extra i żal było wracać, ale takie życie :-(
Dziękuję Olu za komentarz do zdjęcia. Jest to nowa nasza foteczka. Synek wczepił się we mnie jak jakaś małpka
Aneczka Jak wasze zdrówko, lepiej już wam? Jak się mają sprawy z kuzynką?
My wróciliśmy dzisiaj z trzydniowego wypoczynku w Zdbicach. było fajnie i nawet pogoda w miarę nam dopisała. Witek nawdychał się świerzego powietrza, bo prawie cały dzień spędzał na dworku A my też sobie odpoczęliśmy, bo w koło nas była cisza i spokój Jednym słowem było extra i żal było wracać, ale takie życie :-(