reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Olu Widzisz, tak to już jest z tymi mężczyznami, że najpierw nas denerwują a po tem dziwią się czemu my jesteśmy na nich obrażone ;-) A długo się na niego obrażasz, czy po krótkim czasie ci już przechodzi? A jak Maksio? Pewnie mu przykro, że Maciuś wyjechał, babcia też i teraz znowu jest sam. No nie całkiem sam, bo z rodzicami, ale wiesz o co mi chodzi ;-)
Dziękuję Olu za komentarz do zdjęcia. Jest to nowa nasza foteczka. Synek wczepił się we mnie jak jakaś małpka :-D

Aneczka Jak wasze zdrówko, lepiej już wam? Jak się mają sprawy z kuzynką?

My wróciliśmy dzisiaj z trzydniowego wypoczynku w Zdbicach. było fajnie i nawet pogoda w miarę nam dopisała. Witek nawdychał się świerzego powietrza, bo prawie cały dzień spędzał na dworku :-D A my też sobie odpoczęliśmy, bo w koło nas była cisza i spokój :tak::-D Jednym słowem było extra i żal było wracać, ale takie życie :-(

reklama
Pozwolę sobie wkleić fotki z naszego 3-dniowego pobytu w Zdbicach
Lubię podziwiać świat z wysoka :-D

Ale wszystko co jest niżej też jest ciekawe ;-)

Tata opowiada mi śmieszne historyjki na uszko :rofl2:

Jestem mały sportowiec :cool:

Uwielbiam moją pieluszkę :tak:

Juniorek ma fajną wełenkę

Uff, ale się nawklejałam :szok:

Napisze w punktach:
- dostałam @@@@@ pierwszą od 6 m-cy, juz wiadomo skad moje dziwne samopoczucie i takie rozbicie... znacie to? :(
- mąż ma miec prace na stałe - ja sie nie uciesze póki nie zobacze tego na papierze... już od przyszłego tygodnia ma iść do warsztatu na szkolenie:)
- kuzynka ma prace i sie wyprowadza :D w sobote
- dziewczyny po antybiotyku miały biegunke (3 dni, od soboty), Marta wysypke? czyżby trzydniówka? teraz jest ok! sa zdrowe i radosne, choc Julka dalej na diecie ryżowo-babanowo-marchewkowo-glodującej...
- goscie z Francji są do poniedziałku, zwiedzanie na całego, jest super! pogoda w kratke, ale mi sie podoba:)

I tak żyli dlugo i szczesliwie...

Pozdrawiam wszystkie Pilanki!!

Witam :-)

Monika, śliczne fotki z wyjazdu, ach zazdroszczę - też bym sobie chciała dokądś wyskoczyć, niestety szans na to brak.

Aneczka, dobrze, że dziewczynki czują się już lepiej! Życzę zdrówka.
No widzisz, jak szybko mąż znalazł pracę - tylko pogratulować. A kolejny powód do radości do usamodzielnienie się kuzynki. Fajnie, że wszystko się dobrze układa.

Dziewczyny, ale fajna historia, że się znacie! A dobrze się znacie czy tylko "przelotnie"?

Pozdrawiam i lecę spać, bo Maks ostatnio lubi wstawać około 6 rano - dziś nawet o 5:30 (a ja położyłam się o 2, więc radość moja o poranku nie miała granic.... ale jutro mąż będzie dyżurował rano w razie potrzeby, tak sobie wymyślilam ;-)).

My dziś bylismy na super wycieczce, pomoczyliśmy sie w oceanie, odwiedziliśmy brata... Ponad 300km autem baby zniosły dzielnie:)
A u Marty odkryłam dwie perełki:)

A Monike znam dość przelotnie jak to określiłaś, lepiej znam tate Witusia.

A dziś spotkałam naszego wspólego znajomego Jarka:), który mieszka z moim bratem.

Aneczko, gratulacje z okazji ząbków :tak: Dzieciaczki już w pełni zdrowe jak się domyślam? Jak tam sytuacja z pracą męża oraz kuzynką?

Moniko, tak sobie myslę, kiedy tu się spotkać.... jak wyglądają Twoje popołudnia?

Ja w przyszłym tygodniu robię sobie wolne od pracy na korzyść intensywnego pisania mgr. Już jestem w panice, że się nie wyrobię :-(

Wklejam kilka naszych fotek, z wakacji i nie tylko :-) Pozdrawiam!

A Basoni się nie odzywa.. już nabrałam nadziei, że znów zagości na wątku, a ona zniknęła ;-)

reklama
Aneczko Gratuluję zębolków ;-):-D

Olu Fajne te zdjęcia. Już się nie mogę doczekać by zobaczyć resztę:tak: Moje popołudnia są trochę zalatane :-( Ale na pewno uda mi się coś wyskrobać by się z tobą spotkać. Powiedz tylko kiedy a ja spróbuję sobie wszystko zaplanować. Może być przyszły tydzień, czy wolisz intensywnie pracować nad mgr ;-) Ja mam tylko w przyszły czwartek spotkanie integracyjne z pracownikami, więc odpada, a w sobotę mam wychodne i spotykam się z koleżankami z podstawówki ;-):-D

Do góry