reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Dla mnie świetnie :)
Tylko jedno małe pytanko - jaka ulica tutaj to jest deptak? Bo jeszcze się nie do końca orientuję ;)

reklama
Hej! wczoraj wróciłam z mojej rodzinnej miejscowości!było cudownie prawie cztery tygodnie z moją rodzinką!aż żal było mi wracać a teraz nieprędko ich odwiedze!Dziś mam wizyte u Jaskulskiego o 16.15 - musiałam zrobić to obciążenie glukozą okropnie słodka ta glukoza fefefe!wybiera się może któraś jutro do tej szkoły rodzenia przy kościele św. Rodziny? jeśli tak to dajcie znać może jakoś byśmy się umówiły Pozdrawiam Muszę jescze nadrobic zaległości w czytaniu wszych wypowiedzi - tak dawno mnie tu nie było"!

Deptak to ul. Śródmiejska, między Rynkiem, Sklepami Merkury a placem Zwycięstwa. Jedyna ulica w Pile gdzie nie jeżdżą samochody. Ta kawiarenka o której myślę jest bardziej od strony placu Zwycięstwa po lewej stronie. Dla ułatwienia rozpoznania, bo brzuchatych jest teraz dużo, jestem niewysoka (160 cm), mam krótkie brązowe włosy i duży brzuch. ;D

swietnie to jest blisko mnie :) w takim razie bede na spotkaniu :)
Ewo, ja sie wybieram jutro do szkoly rodzenia, mozemy sie umowic przed salkami (tam gdzie jest biuro parafialne), ktorej Ci pasuje :) bo ja mieszkam bardzo blisko.
pozdr

hej!massandra idziesz pierwszy raz czy już byłaś może kiedyś???mi dziś mąż musi pokazać jak tam dojść bo niebardzo się oriętuje ale pójdziemy wieczorem na spacerek to wszystkiego się dowiem. A o której godzinie to się zaczyna????

ok to ja będe napewno tak przed 15.00 - chyba mnie zapiszą - nie mam pojęcia jak to wygląda???jakby co to to mój nr tel. 504545092!

A miała ze mna zapisać sie jedna dziewczynyna do tej szkoły rodzenia - jak dobrze pamiętem to Magi???mam nadzieje ze nie wyjechałaś -byłoby nam razniej tym bradziej ze ja niestety bez męża musze chodzić bo pracuje wtedy!!!

reklama
Do góry