grubasek 32
Fanka BB :)
Właśnie to jest to, że możesz trafić na nią przy porodzie. A przy porodzie może okazać się lepszą lekarka niż na wizytach. Z nimi nigdy nie wiadomo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monika 77 więc istnieje szansa, że się kiedyś minelysmy na szkolnym korytarzu ;-) Właśnie w Pile jest gdzie spacerować. Nie mogę się doczekać aż będę mogła ruszyć na lazikowanie z wózkiem na spacery :-)
Ania12344 witaj ja ciążówki kupowałam w vivo w mayoto tam są dla maluszków i dla mam Sklep ma położna , która pracuje w pilskim szpitalu bardzo sympatyczna kobieta. Wczoraj kupiłam u niej butelkę na wszelki wypadek żeby była w domu. Byłam u mojej znajomej przy porodzie bo nie miał kto jej towarzyszyć i poród odbierała ta położna super to wszystko szło ale nie pamiętam jej nazwiska
I wczoraj w h&M w kasztanowej zakupiłam kurtke na zimę bo w swoje się nie mieszczę rośniemy i musi być nam ciepło więc kupiliśmy. A dzisiaj jade do Poznania z moją przyszłą teściową bo jutro mam wizyte u diabetologa na Polnej. Powiem wam , że cieszę się bo tam jest fachowa obsługa i wszystko wytłumaczą. Jeździłam do Wałcza do pani diabetolog i tak mnie ustawiała , że sama zwiększałam jednostki insuliny to p prostu masakra a w Poznaniu w soku , że takie cuda i teraz mam niskie cukry i bardzo dobrze sie czuje a mała jest bardziej aktywna.