reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Mnie w ciazy dodam ze 3 w ogole piersinie bolaly i byłam pewna mimo ze nie dostalam okresu ze w ciazy nie jestem, bo w pierwszej ciazy bolaly, w drugiej tez a w trzeciej nieWiec niekoniecznie musza bolec a jutro raniutko lec po test i go zrob wtedy bedziesz miec pewnosc
milenka ale takich watków typu"czy ja jestem w ciazy" jest tutaj juz setki chocby taki https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/czy-moze-byc-ciaza-powaznie-36674/ albo taki https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/czy-jestem-w-ciazy-35195/.Artykułów na ten temat tez jest mnostwo.Wiec nie wiem czego od nas oczekilwas.Google nie gryzą..POWAGA
ginger2
Początkująca w BB
Grubo z dziewczyną jedziecie, Ja tobie powiem ze mnie piesi na początku ciąży nie bolały to był piąty tydziń ciąży ale tak mnie urosły że wylewały sie ze stanika. I zabawię się we wróżkę jak jolka i ci powiem że jutro dostaniesz okres, jak nie dostaniesz to w poniedziałek napisz jak wyszedł ci test.
polianna
Fanka BB :)
to ja dodam jedynie, ze zaszłam w ciąże kilka dni przed spodziewanym okresem i jednym z objawów był brak typowego dla okresu bólu piersi.Pojawił się 2 tygodnie później ale już wiedziałam,że to ciąża.
Co jeszcze- jeśli zaszłabyś w ciążę ileś dni przed okresem (ale nie w dniach potencjalnie płodnych) to test może nic nie wykazać. Mój nie wykazywał ciąży do 38 dnia cyklu.
Co jeszcze- jeśli zaszłabyś w ciążę ileś dni przed okresem (ale nie w dniach potencjalnie płodnych) to test może nic nie wykazać. Mój nie wykazywał ciąży do 38 dnia cyklu.
tak wiem,że wróżkami nie jesteście a jak juz pisałam chwilowo nie mam gdzie kupic testu musze do poniedziałku czekac ...
no nie da się ukryć... MUSISZ CZEKAĆ skoro nie masz gdzie testu kupić.
bo narazie nie ma o czym mówić skoro nic nie wiadomo. Nie przepraszaj, że piszesz - po to jest forumI sorry,że w ogóle pisze ... chciałam sie z kimś tym podzielić,bo jak narzazie nie chce nic nikomu ze znajomych mówić
Nikt Ci nie napisze: tak jesteś w ciąży. Zrób test w poniedziałek i będzie wiadomoa jeśli chodzi o objawy wczesnej ciąży to jest dokładnie tak jak Ci już napisały dziewczyny - mogą być różne. Jedne mają ból piersi, inne nie; jedne mają mdłości inne nie, itd......
Pamiętaj, że test może też jeszcze nie wykazać wczesnej ciąży - najpewniejsze jest badanie krwi Beta HCG
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:
kameleon1610
Aktywna w BB
Akurat rozstępy nie są oznaką ciąży..inaczej miałabym wiele dzieci w drodze:-)
S
SugarbabyLove
Gość
który to juz podobny post na tym forum....?! Trzeba iść zrobić kurs na wróżenie z fusów...
@ spóznia mi sie juz miesiac. najpierw zrobilam test wyszedl negatywnie pozniej dla pewnosci poszlam do ginekologa zrobil mi USG wedlug kotrego w ciazy nie jestem( lekarz zrobil usg bez wiekszego zaangazowania ;/)....przypisal mi lek duphaston na wywowalnie okresu ale zuzylam juz cale opakowanie a okresu nadal nie mam. brzuch mi wieczorem robi sie nadety i wogule nadal mam wrazenie ze jestem w ciazy...czuje ze cos jest nie tak...czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy???
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
idz jeszcze raz do gina powiedz że nadal niemasz okresu i lek nie pomógł..