reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

Cześć, ja od zapłodnienia jestem w 3 tyg ciązy.zaczyna sie własciwie 4 tydzień.Ostatnią miesiączkę miałam 25 grudnia.U lekarza byłam pierwszy raz 2 dni temu rozmary 4,4 mm. Dzisaj mnie strasznie muli i mam biegunkę.Tragedia.ale myslę że wszystko będzie dobrze:)

reklama
witam.mam pewne watpliwosci,a minowicie:
-spoznia mi sie @ (normalnie mam co 28-30 dni,teraz 35)
-poprzedni okres byl za wczesnie(6 dni)
-malutkie rozstepy wewnatrz ud(waga ta sama)
-bole w podbrzuszu(niby skurcze,jak przy okresie,czasami)
dziekuje za odpowiedzi.
P.S bardzo ciekawe forum.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Robiłaś test i co? Dwie kreski czy jedna?

Poza tym to nikt poprzez forum nie powie ci czy jesteś w ciąży. Najlepiej pójść do gina :baffled:

test powinnas zrobic z porannego moczu czesto jak sie miesiaczka spoznie jeden dwa dni to test nie wychodzi pozytywny wiec radze powtorzyc test lub isc na bete a jesli wyjdzie pozytywny to lepiej natychmiast zaczac brac kwas foliowy bo przypuszczam ze nie bralas zadnych witamin jesli ciazy nie planowalas... a kwas foliowy jest bardzo wazny szczegolnie w pierwszych tygodniach ciazy kiedy roziwja sie cewa nerwowa dziecka... forum ci nie pomoze nikt tu nie jest jakims prorokiem czy wrozka (chyba ze jakies sa) wiec lepiej zrob test i bedziesz wiedziala na czym stoisz, wyjdzie negatywny to idz do lekarza lub poczekaj pare dni na @

Ostatnia edycja:
sorki za bład :-) ja już na oczy nie widze, bo egzaminy przedemną :-D

trzymam kciuki zeby bylo po twojej myśli sylwinka i radze zaczac brać kwas foliowy choc wygląda na to że i tak on już niewiele pomoże bo troche za późno :/ no ale na pewno nie zaszkodzi ;-)

reklama
Do góry