reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

@ spóznia mi sie juz miesiac. najpierw zrobilam test wyszedl negatywnie pozniej dla pewnosci poszlam do ginekologa zrobil mi USG wedlug kotrego w ciazy nie jestem( lekarz zrobil usg bez wiekszego zaangazowania ;/)....przypisal mi lek duphaston na wywowalnie okresu ale zuzylam juz cale opakowanie a okresu nadal nie mam. brzuch mi wieczorem robi sie nadety i wogule nadal mam wrazenie ze jestem w ciazy...czuje ze cos jest nie tak...czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy???

Jak masz wrażenie, że jesteś w ciąży to idź zrób badanie hcg beta

reklama
Dokładnie...beta HCG...nie można się pomylić...albo zrób jeszcze raz test domowy, bo wnioskuję,że wykonałaś tylko raz.

Ostatnia edycja:
A to usg miałaś dopochwowe? Też polecam jednak beta HCG, koleżance dwa domowe testy wyszły negatywnie (a w ciąży oczywiście była).

Witam:-)
mam taki dylemat ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia .. od tamtej pory nie mialam zrobilam dwa testy tydzien temu i oby dwa wyszly negatywne..nie mam zadnych dolegliwosci czuje sie normalnie ... i nie wiem co o tym sadzic ... jak nie dostane okresu do nastenego tygodia to zadzwonie do ginekologa...

ja tez ostatnia miesiaczke mialam 2 lutego ale na test to chyba za wczesnie narazie nie robie, wstrzymam sie do piatku
Daria a my to chyba w podobnym czasie mialysmy dzieciaczki???

reklama
Do góry