reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

Powielam to z czym się koleżanka pochwaliła w tym wątku. Podobne, jak i Ty nie jestem wróżka żeby znać historie wszystkich ( jak mogę pomijać kwestię o której nie wiem, serio?) Więc nie naciągaj już na siłę :)

Ale jaka wróżka? Przecież Pluto napisała to wręcz w jednym zdaniu 😉

Serio, to świadczy tylko o Tobie.

reklama
Skoro nie utrzymuje tych ciąż to skąd ma 3 dzieci? Przecież napisała że oprócz poronień ma 3 dzieci. To jak nie utrzymuje żadnej z tych ciąż?
Serio, to świadczy tylko o Tobie :)

Załączniki

• Screenshot_20240618-130902.png
    Screenshot_20240618-130902.png
    32,6 KB · Wyświetleń: 43
O tutaj 😉

Na podsumowanie, napiszę tylko, że slaby reaserch robicie dziewczynki, że piszecie w odpowiedzi na moje posty, że zazdroszczę jakiś tam ciąż, bo mi się nie udaje, albo inne wyssane z palca rzeczy tylko po to, by zabłysnąć 😂 Zachodzę w ciążę „od strzała”, więc dla mnie to żaden problem, dzieci mam, aż troje i 4 poronienia na koncie. Więc jak już chcecie coś pisać to sprawdźcie źródła, a nie walicie amunicją na oślep - to pokazuje na jakich danych się opieracie pisząc swoje posty 😂 Życzę Wam bon voyage, bo ktoś mocno odleciał 🙋‍♀️

nawet polubiłaś tego posta, do tego wszystko mam w stopce widoczne dla wszystkich 😉
Ale w którym momencie napisałaś, że nie utrzymałaś tych wszystkich ciąż? Tak ja na siłę próbuje coś udowodnić twoja koleżanka?

Załączniki

• Screenshot_20240618-130902.png
    Screenshot_20240618-130902.png
    32,6 KB · Wyświetleń: 30
A tak wygląda stopka 😉 Rozumiesz już? Wiesz co to niepłodność wtórna?Zobacz załącznik 1641193
Ale ja powiedziałam, że powołuje się na to co napisałas tu na forum, a nie na to co masz w stopce. Twoja koleżanka widocznie również się z nią nie zapoznała :) bo twierdzi że żadnej z tych ciąż nie utrzymałaś.
Ale tak to jest jak na siłę ktoś próbuje coś udowodnić :)

reklama
Ale ja powiedziałam, że powołuje się na to co napisałas tu na forum, a nie na to co masz w stopce. Twoja koleżanka widocznie również się z nią nie zapoznała :) bo twierdzi że żadnej z tych ciąż nie utrzymałaś.
Ale tak to jest jak na siłę ktoś próbuje coś udowodnić :)
dałam Ci cytat, gdzie Twoje wyimaginowane słowo wszystkich?

Do góry