reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża czy zwidy?

reklama
Ja też mam wrażenie, że jest tam jakiś cień widoczny. U mnie w dniu spodziewanej miesiączki był właśnie taki cień, który ma teraz 7 lat. Kolejnego dnia kreska była już dużo bardziej widoczna, więc chyba nie ma co filozofować, tylko powtórzyć test, to tylko kilka zł. Na ten moment nie bardzo rozumiem tę wizytę u lekarza, bo jeśli test o czułości 10 jest niewyraźny, to lekarz tym bardziej nic nie stwierdzi.

Ja widzę kreskę na tym zwykłym zdjęciu. Miałam taką samą w maju. Obecnie 35 tc :) powtórz z porannego moczu jutro albo za dwa dni . Powodzenia.

Zwidy!
Nie rozkręca się testów, nie robi się negatywów zdjęcia, jeśli kreska jest, to jest i żadne czary tego nie zmienią.
U Ciebie zdecydowanie negatyw, może za wcześnie zrobiony, może wadliwy, ale nie doszukuj się kreski na siłę, bo jej nie ma.
Ten u góry jest dzisiejszy. Czekam na bete

Załączniki

• Screenshot_2022-11-28-17-57-27-39_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-11-28-17-57-27-39_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    423,9 KB · Wyświetleń: 242
reklama
Do góry