reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy widać coś na tym teście?

reklama
Jeśli to plamienie i się nie rozkręci bardziej to powtórz test za 2-3 dni. W dzień implantacja test nie wyjdzie pozytywny dopiero po paru dniach

W trakcie implantacji beta dopiero startuje, więc test nie wyjdzie, nawet, jeśli jest ciąża. Odczekaj przynajmniej z 3 dni a najlepiej do terminu miesiączki i wtedy zrób test.

Cześć dziewczyny :)
Mam do Was pytanie bo wczoraj zrobiłam betę i wyszła 11,39. Dzisiaj zrobiłam test pink i wyszła druga kreska ale to bardzo blada, w załączeniu zdjęcie.
I się tak zastanawiam, czy kreska jest tak mało widoczna bo spada już beta, czy testy pink zazwyczaj pokazują tak słabo widoczną kreskę?
Czy któraś z Was tak miała?

Załączniki

• IMG_9245.jpeg
    IMG_9245.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 82
Mam do Was pytanie bo wczoraj zrobiłam betę i wyszła 11,39. Dzisiaj zrobiłam test pink i wyszła druga kreska ale to bardzo blada, w załączeniu zdjęcie.
I się tak zastanawiam, czy kreska jest tak mało widoczna bo spada już beta, czy testy pink zazwyczaj pokazują tak słabo widoczną kreskę?
Pinki słabo się wybarwiają zrób może inny test dla spokoju w najlepiej powtórz betę😊

Wybarwienie kreski nie swiadczy o wzroscie lub spadku bety.

reklama
Weź pod uwagę, że w moczu jest niższe stężenie hormonu betaHCG niż we krwi, to po pierwsze.
Po drugie stężenie w moczu jest bardzo zmienne, bo zależy czy mocz jest bardziej gęsty czy nie, czy piłaś wcześniej więcej czy mniej itd.

Do góry