reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

angun, winki świetne wózeczki - też mi się bardziej podobają "klasyki":-) winki orientujesz się jaka jest cena np Quinny albo Mutsy w Anglii?? (3 funkcyjny), bo mój D. ma tam rodzinę i może by się opłacało tam kupić?

reklama
Winki mnie takie praktyki też przerażają, nie lepiej kupić parasolkę? Ten wózek, o którym pisałam, ma fajne ażurowe okienko z tyłu budki, także daje przewiew. Twój wózeczek ładny, ma pompowane kółka, wydają się troszkę drobne na nasze polskie zaspy :-)
Ale linię ma elegancką, duży kosz na zakupy. A jest regulacja pochylenia rączki? (dla niższych mam bardzo dobra sprawa ;-)

Ponko - świetny wózek - też będę kupować coś w tym stylu, ostatnio upatrzyłam cudo dosłownie! Limitowaną, ekskluzywną linię wózków Tako - model Ballila ze skóry, nosz zakochałam się :))

Mi bardzo przypomina Bartatinę z Jedo, tylko jest jeszcze bardziej oldschool'owy.
Leika urokliwe te wózeczki Balilla, przerażają mnie tylko rozmiary kół (jak to wsadzić do samochodu, chyba wszystkie 4 trzeba zdejmować :-)) Bardzo ładne, ale te z białymi kołami i białą wstawką jako podnóżek w spacerówce niepraktyczne.

Mnie ciemny brąz interesuje, koła czarne. O takim myślę:

25.jpg

A koła są do wyboru, standardowe lub duże - każde oczywiście pompowane i z metalowymi szprychami, na czym mi bardzo zależy. Strasznie mi się nie podobają te plastikowe kołpaki które teraz są w połowie wózków...

ponko, fajnie że już macie wózek, z Emmaljungi na pewno będziesz zadowolona, to są dobrej klasy wózki :-)
winki, a kolor też ten będziesz miała ? zarąbisty!

nasz wózek stoi dalej u kumpeli w Kaliszu, jej mąż jedzie dzisiaj do Wro, ale stwierdziłam że bez sensu żeby go teraz zabierał, jak się już przeprowadzimy, to wtedy niech go przywożą, chociaż już się nie mogę doczekać :-)

reklama
Leika ja też wezmę koła ze szprychami. Ładny wózeczek materiał wygląda solidnie, chociaż nie miałam okazji obejrzeć na żywo.
Gola jesli chodzi o Quinny, to widziałam (nie wiem czy to dotyczy wszystkich modeli), że spacerówki są "kubełkowe" i większe dzieci albo grubo ubrane maja trochę niewygodnie, bo się nie mieszczą.

Do góry