reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Agutek ja tez dlugo mialam problem co wybrac ale po poogladaniu na zywo tez zdecydowalismy ze bedzie Mura 4, tez bedziemy kupowac nowy i jak narazie najtanszy tez znalazlam za 2200 zl na Bobo wozki. Jak gdzies namierzysz cos taniej to daj znac

Jasne, jak będę to wiedzieć, to od razu dam znać. Ty też pamiętaj o mnie. Póki co staram się śledzić allegro.

Dzis wyprobowywalam jak fotelik pasuje do wozka. Pod reka mialam tez modela. wiec jamnik pasuje zarowno do fotelika ,nosidelka ,jak i maty edukacyjnej. wiem ,ze niehigienicznie ,ale tego psa kocham ponad zycie i alexander tez bedzie :-)

Piesek boski :) Doskonały model :) Akcesoria też bardzo fajne....i w razie czego jeszcze po dzidziusiu Ci posłużą ;)

reklama
winki :-D:-D:-D Po prostu padam!!! Mało skurczy nie dostałam ze smiechu. Jamniczek w foteliku BOSKI!!!
Ja nawet bym nie pomyślała, ze to niehigieniczne, ale mój mąż chyba by wyrzucił te rzeczy;-)

Ostatnia edycja:
Hahaha, winki, cudny model i jak idealnie pasuje! :-D
Ja żałuję, że obecnie nie mamy żadnych zwierzaków, uważam, że to świetna sprawa jak maluszek od małego ma kontakt z psami i kotami.

Agutek ja tez dlugo mialam problem co wybrac ale po poogladaniu na zywo tez zdecydowalismy ze bedzie Mura 4, tez bedziemy kupowac nowy i jak narazie najtanszy tez znalazlam za 2200 zl na Bobo wozki. Jak gdzies namierzysz cos taniej to daj znac

Hej.Zgadzam się.Mura 4 jest dobrym wózkiem, świetne koła, świetna firma i producent jeden z lepszych.Też się zastanawiałam nad murą 4 bo uważam że 3-kołowe są troszkę mniej stabilne niż 4. Po długich debatach wybrałam jednak mutsy 4 rider, zdecydowała spacerówka bardziej mi odpowiadała w mutsym, bo gondole były porównywalne.

hej!!!
no ja planowałam kupić x-landera xa,bo używałam go teraz. Ale jak tak czytam i oglądam inne to chciałoby coś innego. Bardzo podoba mi sie ten maxi-cosi Mura 4 ale nie przekonuje mnie jego daszek, a nienawidzę wózkowych parasolek :-) i jakby daszek byl ciut większy to nawet bym sie nie zastanawiała.
Zresztą wszystkie co pokazujecie są naprawdę ładne. Dla mnie numerem jeden jest mutsy 4 rider albo urban rider, nawet ze swoim śmiesznie małym koszem na zakupy,ale ciągle za drogi, (nie lubie i nie umiem szukać kupować używanych rzeczy) więc znając życie zostane przy x-landerze, ktory wytrzymał tyle przelotów, ze moge smiało stwierdzić, że jest baaaaaaaaaaaardzo wytrzymały.
No nic będę śledzić fora i może jeszcze coś wyszperam.

winki super fotki :-) ja nie uważam ze to niehigieniczne, skoro piesek jest czysty i będzie w Waszym domu obecny, to takie przymiarki są nawet wskazane.

hej!!!
no ja planowałam kupić x-landera xa,bo używałam go teraz. Ale jak tak czytam i oglądam inne to chciałoby coś innego. Bardzo podoba mi sie ten maxi-cosi Mura 4 ale nie przekonuje mnie jego daszek, a nienawidzę wózkowych parasolek :-) i jakby daszek byl ciut większy to nawet bym sie nie zastanawiała.
Zresztą wszystkie co pokazujecie są naprawdę ładne. Dla mnie numerem jeden jest mutsy 4 rider albo urban rider, nawet ze swoim śmiesznie małym koszem na zakupy,ale ciągle za drogi, (nie lubie i nie umiem szukać kupować używanych rzeczy) więc znając życie zostane przy x-landerze, ktory wytrzymał tyle przelotów, ze moge smiało stwierdzić, że jest baaaaaaaaaaaardzo wytrzymały.
No nic będę śledzić fora i może jeszcze coś wyszperam.

winki super fotki :-) ja nie uważam ze to niehigieniczne, skoro piesek jest czysty i będzie w Waszym domu obecny, to takie przymiarki są nawet wskazane.

Właśnie z powodu daszka przy spacerówce nie zakupiłam mury, też mnie śmieszył kosz na zakupy mutsy 4 rider i dlatego wiedziałam że jeśli go kupię to będę musiała dokupic dodatkowy kosz na zakupy.Na szczęście pomyśleli o tym i jest na sprzedaż.

Hej.Zgadzam się.Mura 4 jest dobrym wózkiem, świetne koła, świetna firma i producent jeden z lepszych.Też się zastanawiałam nad murą 4 bo uważam że 3-kołowe są troszkę mniej stabilne niż 4. Po długich debatach wybrałam jednak mutsy 4 rider, zdecydowała spacerówka bardziej mi odpowiadała w mutsym, bo gondole były porównywalne.
nie zgodzę się z tym ,obecnie mam quinny freestyle 3 kołowego i nie ma powiedziałabym żeby miał problem ze stabilnościa :) ,tym bardziej Mura która w 3-kołowcu ma podwójne przednie kółko ,no i chyba za takie pieniądze producent by sobie nie pozwolił na taki coś ;)

właśnie się zastanawiam czy sobie gondoli nie dokupić do mojego quiniaka i miałabym problem z głowy , ech kiedy ja się na coś zdecyduje?

Ja akurat miałam okazję prowadzic TYLKO koleżanki X-landera 3 kołowego i jadąc po trawie jak przyjechała na działkę to nie było dobrym doświadczeniem prowadzic ten wózek.Uważam że po to kupuję wózek, żeby później nim wszędzie wjechac.
Po normalnym terenie napewno jest ok.

reklama
AnnaJ007 no te kosze w mutsym to powinni poprawić. Przy dziecku to jest ważne, nieraz idzie sie do miasta po większe zakupy. Ja wiem, że też musiałbym dokupić sobie ten dodatkowy kosz.
ja też mialam niemiłe doświadczenie z 3 kołowcem koleżanki, w moim mieście są tragiczne chodniki (na pewno dużo starsze ode mnie) i tam nie dawałam rady go prowadzić, ale to są takie drobiazgi do ktorych da sie przyzwyczaić, każdy wozek czymś sie rózni,inaczej sie prowadzi itd.

Do góry