A jaka to firma?
Wózek jest z Graco. Ponoć ma kosztować ok. 2500zł , ale co w skład zestawu będzie wchodzić to nie wiem. Pan ze sklepu nie chciał powiedzieć przed premierą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka to firma?
nemezizaki uważam zakup tego wózka za świetną decyzję!:-)
Też się nad nim zastanawiałam, widziałam na ich stronce że jeszcze trochę tych wózków w sklepach jest. I cena ciekawe. Bo szczerze sądziłam, że będzie on kosztował ponad 3 tys.:-) A tu taka niespodzianka:-)
W sumie z tymi wózkami to ciężka sprawa, jakoś nie mogę się zdecydować.
zdec Pamiętam jak pod koniec zeszłego roku oglądaliśmy ten wózek i kosztował około 2700 zł więc jak zobaczyliśmy że cena spadła od razu pognaliśmy do sklepu :-). Wiem, że spokojnie mogliśmy wynegocjować jeszcze niższą cenę ale byliśmy tak zafascynowani i przejęci że zapomnieliśmy i nawet zapłaciliśmy więcej niż oni chcieli bo na stronie wózek kosztował 2159 zł a my sami zasugerowaliśmy im cenę 2199 zł. Oni się nie kłócili.
Ale tak patrzę na allegro i widzę że są same niebieskie:-(
Chyba jedyną szansą dla mnie na różowy będzie jak ktoś z użytkowników będzie chciał sprzedać wózek:--(
Róźowych to faktycznie było dużo mniej nawet na innych stronach ale może tak samo jak dla chłopców jeszcze się pojawią na allegro.
Teraz wchodzą kolekcje z 2010 i sprzedawcy zaczną wyprzedawać starsze modele.