reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Masz rację klementinka bardzo fajne mają te kolorki:-) I generalnie wózeczek fajnie wygląda. Tylko jak tam patrzę to znowu nie widzę żadnego kolorku dla dziewczynki, chyba że ewentualnie ten czerwono-czary jest ciekawy.
A strasznie podoba mi się ten zielony, tylko on taki bardziej męski jest... ehhhh... zawsze coś nie tak.

reklama
Mi tez sie bardzo podoba ten X-lander wersja limitowana z 2009, ale on chyba ma specerówke tylko na jedną strone montowana?

Drugi ktory mi sie podoba to
Implast Bolder SD 2010 spac+gond+fot Bobbiway)+torba - 1928.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

tylko ten ma chyba ta sama budke do gondoli i spacerowki

Ale tak na poważnie się jeszcze nie zastanawiałam, ale pewnie bedzie zgryz:baffled:

Coś mi się wydaje że wszystkie x-landery mają montowaną spacerówkę tylko w jednym kierunku, do przodu. Przynajmniej ten nowy tak ma, tak wyczytałam.

hmmm Gosiu to mnie zbilas z tropu tym pytaniem o montowanie spacerowki
chyba tez chcialabym miec w dwa kierunki

zdec ten kolor jest ladny dla dziewczynek, czerwony
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander XA 2010 głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR dostawa w Polsce 0zł

mi podoba sie jeszcze ten wozek, ale na zywo jeszcze nie widzialam
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Mutsy 4RIDER głęboko- spacerowy (2125) + Maxi Cosi CITI

Najładniejszy jednak jest niebieski:-):-)
W tym drugim który pokazałaś, nie podoba mi się stelaż.
Gosiagro masz rację, z wózkiem to będzie masakra, bo nie wiadomo na który się zdecydować, jest ich tyle że głowa boli:szok::szok:

no własnie:-( wolałabym zeby była montowana w obie strony:baffled:

Z tego co wiem i widziałam u swojego X landera spacerówkę można zamontować tylko w jedną stronę. Zastanawiałam się nad kupne wózka który miałby montowany wkład w dwie strony, ale czy jest sens?:confused:

Kiedy dzidzia przesiada się do spacerówki jest już na tyle duża aby rozpoznawać otaczający świat i wątpię aby ciągle chciała oglądać buzie swoich mamy. Słyszałam tez opinie, że możliwość montaży w dwie strony zdaje egzamin kiedy np dziecko śpi czy jest wiatr. Ale z drugiej strony kto w trakcie spaceru będzie przekładał budkę, tym bardziej ze śpiącym maluchem.
X lander od 2009 roku zamontował przedłużanie osłonki butki (rozpinany na suwak) i z tego co oglądałam swój egzemplarz powinien dokładnie osłonić dzidzię..
Ale i tak wszystko wyjdzie w praniu... :cool2:

Jak dobrze że tą część zakupów mam już za sobą, bo naprawę może być to ciężka decyzja - tego jest tak wiele na naszym rynku...:baffled:

Ostatnia edycja:
Kiedy dzidzia przesiada się do spacerówki jest już na tyle duża aby rozpoznawać otaczający świat i wątpię aby ciągle chciała oglądać buzie swoich mamy.

no własnie i tu moje pytanie szczegolnie do tych czerwcowek, ktore są już mamusiami, po ilu miesiącach wasze dzieci przesiadły się z gondoli do spacerówki?

reklama
Do góry