OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Uzytkowaliśmy Roana i ma kilka super zalet-jedną z największych gondoli na rynku z funkcją kołyski oraz dośc miękkie zawieszenie,gondolka wystarczy dziecku do zimy. Stelaż metalowy, nie rysuje się jak aluminiowy po włożeniu do bagażnika. Wózek raczej dla tradycjonalistów i osób które często spacerują a nie jedżdżą autem.Znalazłam wózek ROAN w lepszym kolorze ;-) To na razie mój typ. Jak uda mi się go zobaczyć na żywo to napiszę moje wrażenia :-)
Miałam też X ladnera, był to nasz pierwszy wózek i sprzedałam go po 2 miesiącach maleńka wąska gondola, cięzki i niewygodny...Dziewczyny a czy któraś z was użytkowała x-landera??
Bo mi się strasznie te spodobały, bo są takie fajne kolorowe i mają mnóstwo gadżetów:
X-LANDER - Limited Edition
Znalazłam je też w ciekawej cenie, wszystkie te dodatki w znośnej cenie 2,5tys Chyba będę musiała mężowi pomęczyć ucho. O ile mi się jeszcze 5 razy nie zmieni koncepcja:-):-)
Ta firma jest super, jakość i stylistyka na najwyższym poziomie, też chyba kupię wózek tej firmy choć nie jest najtańszy...Moja koleżanka go bardzo chwaliła,warto wydac kasęPo obejrzeniu wózków na żywo w sklepie, mi się spodobał wózek Slalom firmy JANE
Jan | www.jane.pl
właściwie ma wszystko to czego chciałam od wózka :-)
Jak dla mnie świetnym wózkiem jest Bebecar,ma największą chyba gondolkę ze wszystkich i skrętną oś
http://www.allegro.pl/item813609188_wozek_bebecar_stylo_at_spacerowka_gondola_wys_0.html
Ostatnia edycja: