Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mój wózek właśnie został dostarczony. Jest zarąbisty
Naprawdę serdecznie polecam
Naprawdę serdecznie polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze Ty już masz wózek a ja jak na razie nawet głupich body nie kupiłam....powiedziałam sobie że zakupy zacznę luty/marzec dopiero.
my będziemy raz w miesiącu coś kupować, bo gdybyśmy na raz mieli wszystko kupić, to bankructwo murowane
Widze, że mam podobny gust do Ciebie Klementinka...ten X Lander mi by na 100% pasował bo widze że ma osobne budki w reszcie się nie dopatrzyłam a czytać w tej chwili nie mam siły...leń
Witam wszystkie ciężarówki
jestem tutaj nowa, dlatego na początku chciałam się przywitać. Jestem w 17. tyg. i 2. dniu ciąży. Nie znam jeszcze płci, ale maluszek rozwija się prawidłowo - co jest najważniejsze
W ostatnim czasie ogladam bardzo dużo wózków i tutaj chciałam podzielić się swoim najnowszym odkryciem na 2010r. Jak wam się podoba? Wg mnie jest rewelacyjny. W sprzedaży dopiero ok. lutego. Wyraźcie swoje opinie.