reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Ewcia niestety nic na temat tego wózka nie wiem, ale fajnie się nazywa:-D:-D
Ale ja bym nie kupowała wózka 3w1. Lepiej kupić 2w1 i dokupić osobno fotelik samochodowy, kierując się rankingiem dotyczącym bezpieczeństwa fotelików samochodowych.

Pytanie do dziewczyn, które już wyruszyły na spacery i mają Jedo. Jak się sprawuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Jestem ze styczniówek i mam pytanie czy któraś z Was zetknęła się z tą firmą i takim oto wózeczkiem?

WOZKI 3W1 WOZEK - GONDOLA + SPACEROWKA + FOTELIK (1068418320) - Aukcje internetowe Allegro

Ewcia wozek rzeczywiscie jest bardzo ladny, ale Zdec ma racje co do kupna wozka 2w1 i dokupienia fotelika. My tez kierowalismy sie testami bezpieczenstwa i wybralismy fotelik MaxiCosi. Tak nam tez podpowiadal sprzedawca. Fotelik Jedo ktory byl do naszego wozka mial chyba dwie gwiazdki na 5, a ten MaxiCosi ktory kupilismy ma 4 gwiazdki na 5 w testach bezpieczenstwa.

Ewcia niestety nic na temat tego wózka nie wiem, ale fajnie się nazywa:-D:-D
Ale ja bym nie kupowała wózka 3w1. Lepiej kupić 2w1 i dokupić osobno fotelik samochodowy, kierując się rankingiem dotyczącym bezpieczeństwa fotelików samochodowych.

Pytanie do dziewczyn, które już wyruszyły na spacery i mają Jedo. Jak się sprawuje?

Zdec ja jeszcze sie na spacer nie wybralam bo Julka uparcie siedzi w brzuszku :) ale kolezanka ktora niedawno rodzila ma taki sam wozek jak ja czyli Jedo Bartatina i chwalila go bardzo. Szczegolnie jak chodzi po naszych nierownych chodnikach to przez to ze wozek jest na pasach znacznie lepiej sie prowadzi - miekko i nie szarpie tak. Dla wygody dzidzi to wazne.

Zdec ja jeszcze sie na spacer nie wybralam bo Julka uparcie siedzi w brzuszku :) ale kolezanka ktora niedawno rodzila ma taki sam wozek jak ja czyli Jedo Bartatina i chwalila go bardzo. Szczegolnie jak chodzi po naszych nierownych chodnikach to przez to ze wozek jest na pasach znacznie lepiej sie prowadzi - miekko i nie szarpie tak. Dla wygody dzidzi to wazne.

ja mam też taki i nie mogę doczekać sie, żeby go wypróbować ...
ale fajnie, że są dobre opinie ;)

Dziewczyny, czy w tym Fyn'ie też przepina się budkę?
Miałam się wybrać do sklepu obejrzeć wózki raz jeszcze, ale samochodu brak, a ja jakoś lenia mam. Popatrzyłam na necie, że ten Fyn to nawet lepiej wygląda iż Bartatina. No i gondolkę ma duuużą, a właśnie o to mi chodziło

ja tak! jedo fyn bardzo lekko sie prowadzi po naszych dziurawych chodnikach. jak na razie na plus bez problemów.

Mój X-Lander też spisuje się bardzo dobrze:tak::tak:, jedyny szkopuł to taki, że mieszkam na 3,5 piętrze bez windy i wnoszenie wózka to nie taka łatwa sprawa:no:

reklama
Do góry