reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

A mocowanie gondoli masz na takie dwa białe małe klipsy??? Bo my widzieliśmy takie właśnie i małż przy próbie wyjęcia gondoli ze stelaża nieomal szału nie dostał, bo jak rozpiął jednego klipsa i brał się za rozpięcie drugiego to gondola z powrotem wskakiwała w tego pierwszego i tak w kółko. Jak mu się wreszcie udało, to cała gondola poleciała do tyłu, bo obiema rękoma trzymał za klipsy a nie za gondolę. No więc jak ja sobie wyobraziłam że w tej gondoli jest Jaga to aż mnie ciarki przeszły. Ale może mówimy o innym modelu (Jumper X), albo po prostu my trafiliśmy na jakiś taki dziwny egzemplarz. No i jest tez opcja taka że jesteśmy kompletnymi kołkami i nawet prostego wózka nie potrafimy obsłużyć jak trza...:-D:-D:-DTak czy owak stanęło na tym co jest, bo tu obsługa jest jak dla debili i to mi się podoba;-);-);-)

teraz mogę odpowiedzieć bo wczoraj wieczorem wózek dotarł - więc u nas mocowanie gondoli jest na cztery czerwone klipsy - jak chcesz założyć gondolę to poprosta ją wciskasz w te klipsy - a jak chcesz ją zdjąć to wciskasz po dwa klipsy z obu stron - one się blokuja i spokojnie wyciągasz gondolę za uchwyt w budzie - więc o przechyleniu gondoli w jedną czy druga stronę nie było mowy:-)
a cała reszta wyjdzie w użytkowaniu:-D

reklama
Agi - bardzo ładny wózeczek dla małej:-)
Czarna wiedźma - u mnie w tako jumperze x gondolka wyciaga sie właśnie tak jak Anik opisała, więc musieliście na naprawdę dziwny model trafić :-) a wasz wózeczek wygląda bardzo fajnie :-)

Widzę dużo amatorek koloru zielonego :happy2: tak trzymać :-D:-p hih

My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:-)i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:-)

Kupiliście tako jumper czy tako jumper x? I pochwal się który kolor wybraliscie, bo wiem tylko którego tako ma paula24211 :-)

Kupiliście tako jumper czy tako jumper x? I pochwal się który kolor wybraliscie, bo wiem tylko którego tako ma paula24211 :-)

więc się chwalę:-)
tako jumper x

Załączniki

• JUMPERX_sttf_c01A.jpg
    JUMPERX_sttf_c01A.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Widzę że tako jumper coraz bardziej popularny :)
Anik my kupiliśmy w takiej kolorystyce jak wy tylko odwrotnie (tam gdzie u was czarny u nas jest zielony) i mamy stelaż czarny (a nie srebrny :) ).
My jesteśmy zadowoleni jak na razie z niego :) ale okaże się jak już będzie użytkowany na codzień z Małą.

reklama
a my kupilismy wozeczek Jedo Bartatina Alu Plus Special Edition, jasny beż na bezowym stelarzu. W koncu zdecydowalismy sie na stelaz z paskami - te na sprezynach wydawaly sie takie twarde a na szkole rodzenia powiedzieli nam ze miekkie wozki sa lepsze bo te twarde przenosza wszystkie wstrzasy na dzidzie. Juz nie moge sie doczekac pierwszego spacerku :-)

Do góry