A mocowanie gondoli masz na takie dwa białe małe klipsy??? Bo my widzieliśmy takie właśnie i małż przy próbie wyjęcia gondoli ze stelaża nieomal szału nie dostał, bo jak rozpiął jednego klipsa i brał się za rozpięcie drugiego to gondola z powrotem wskakiwała w tego pierwszego i tak w kółko. Jak mu się wreszcie udało, to cała gondola poleciała do tyłu, bo obiema rękoma trzymał za klipsy a nie za gondolę. No więc jak ja sobie wyobraziłam że w tej gondoli jest Jaga to aż mnie ciarki przeszły. Ale może mówimy o innym modelu (Jumper X), albo po prostu my trafiliśmy na jakiś taki dziwny egzemplarz. No i jest tez opcja taka że jesteśmy kompletnymi kołkami i nawet prostego wózka nie potrafimy obsłużyć jak trza...Tak czy owak stanęło na tym co jest, bo tu obsługa jest jak dla debili i to mi się podoba;-);-);-)
teraz mogę odpowiedzieć bo wczoraj wieczorem wózek dotarł - więc u nas mocowanie gondoli jest na cztery czerwone klipsy - jak chcesz założyć gondolę to poprosta ją wciskasz w te klipsy - a jak chcesz ją zdjąć to wciskasz po dwa klipsy z obu stron - one się blokuja i spokojnie wyciągasz gondolę za uchwyt w budzie - więc o przechyleniu gondoli w jedną czy druga stronę nie było mowy:-)
a cała reszta wyjdzie w użytkowaniu