Nie wszystkich wózków ja mam wózek idealny na wertepy na paskach i małemu jeżdzi się odbrze, a u mnie asfalt to rzadkość głównie pola i wjejskie polne drogi.
O! A jaki masz?? Jest do niego spacerowka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wszystkich wózków ja mam wózek idealny na wertepy na paskach i małemu jeżdzi się odbrze, a u mnie asfalt to rzadkość głównie pola i wjejskie polne drogi.
Athena masz może bartatinę??Kurcze też się nad nim zastanawiałamNie wszystkich wózków ja mam wózek idealny na wertepy na paskach i małemu jeżdzi się odbrze, a u mnie asfalt to rzadkość głównie pola i wjejskie polne drogi.
nie wszystkiech. ja mam jedo fyn 4ds i jest super...jak na razie. gondola duza,kolka skretne, prowadzia sie jak po masle, resory super.mam bezposrednie porownanie z enzo espiro-podrobki chyba xlandera, i moj jest lzejszy,obrotniejszy,latwiejszy i przyjemniejszy w prowadzeniu,ma wiekszy kosz i w ogole caly jest lepszy.na razie nie mam zadnych zastrzezen.To niestety wada wszystkich wozkow :-( Zawsze mozna spuscic troche powietrza z kolek jak sie jedzie po wielkich wertepach...
U nas tez kroluje x-lander xa :-) Nie psuje sie, nie skrzypi, kolka latwo sie zdejmuje. Jezdzimy po wertepach i przynajmniej mam pewnosc, ze nie zepsuje mi sie w polowie drogi. Gondolka jest w miare standardowa jesli chodzi o rozmiar. Przesadzilam niedawno moja mala do spacerowki, bo w gondolce bylo za goraco. Spacerowka jest lzejsza i bardziej przewiewna. Minusami mojej jest to, ze nie rozklada sie calkiem na plasko (ale do jazdy w czasie czuwania i tak podnosze siedzenie zeby dziecko moglo sie rozgladac) i daszek mozna tylko rozlozyc ale nie mozna go calego opuscic tak, zeby zaslonic slonce swiecace wprost na buzie dziecka (czyli daszek zaslania od slonca tylko gdy slonce swieci nam w plecy albo jest nad nami) - wtedy potrzebna jest parasolka.
wadą jest to że spacerówka tylko w jednym kierunku może być zamontowana, ale z drugiej strony jak dzieciaczka przekładamy do spacerówki to on już na nas nie chce patrzeć, woli oglądać świat
Mysle, ze dla mnie pierwszy raz ze spacerowka byl trudniejszy emocjonalnie niz dla mojej coreczki ;-)
a ile ma Twoja córeczka?bo suwaczki masz sprzeczne bo data 17.04 nie wskazuje na ponad 4miesiące...ogólnie szybko ją przesadziłaś do spacerówki, ważne że jej się podoba:-)