Nasz x-lander dopiero 2 razy był w użyciu bo pogoda kiepska i sprawdza się super. Bardzo łatwo się prowadzi, chyba troszkę za mocno mam napompowane koła bo na wybojach podskakujeA mój carmello stoi i czeka
reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Nasz mutsy transporter jak narazie po trzech spacerach super leciutko się prowadzi rączke można regulować co u mnie jest ważne bo jestem w miare wysoka i najgorsze co może być to chodzić jak garbata z rączką za nisko dosyc duża jest budka co jest dobre jak jest wiatr.
ewela-jak miałam quinny poprzednio to też skrzypiał;-)
ewela-jak miałam quinny poprzednio to też skrzypiał;-)
sykepleier
Aktywna w BB
[dziewczyny a ma ktoś bebecara ? my mamy stylo AT bardzo polecany przez naszych znajomych u nas oczywiście próby jeszcze nie było węc wypowiedzieć się nie mogę
za to przy Kajce miałam quinny i byłam bardzo zadowolna mimo iż przyznaje naprawdę skrzypiał i troche sztywny był jak miał założoną gondolkę
za to przy Kajce miałam quinny i byłam bardzo zadowolna mimo iż przyznaje naprawdę skrzypiał i troche sztywny był jak miał założoną gondolkę
H
hałabała
Gość
Czesc dziewczyny.
Zwracam sie z pytaniem do mam posiadaczek wozkow x-lander i tako jumper x (jesli takie sa) Czy moglybyscie opisac mi wady i zalety tych wozkow ? bede wdzieczna za kazda odpowiedz
Zwracam sie z pytaniem do mam posiadaczek wozkow x-lander i tako jumper x (jesli takie sa) Czy moglybyscie opisac mi wady i zalety tych wozkow ? bede wdzieczna za kazda odpowiedz
Czesc dziewczyny.
ja mam x-landera i jak narazie jestem bardzo zadowolona, fakt jest trochę ciężki, to jego wada, poza tym nie mam zastrzeżeńjeździliśmy po lesie, bo dużym piachu i wszędzie dawał radę
a odnośnie tako jumper x to mój brat ma i im dłużej użytkowany(narazie niecałe 8 miesięcy) tym więcej wad wychodzi, z tymże oni mają model z zeszłego roku(problem z pompowaniem kół, tylne koło pękło, parasolka się złamała, materiał w trzech miejscach im się rozchodzi-jakby powiedziała moja babcia:szyte gorącą nitką)
Kasiula1982
Fanka BB :)
my mamy x-lander xa i jak dla mnie jedyna wada to waga wózka, a poza tym latwo się prowadzi, szybko składa i daje radę w terenie
p.s. gondola w sumie jest mała, fifi z niej długo nie pokorzysta, bo już teraz ma mało miejsca
p.s. gondola w sumie jest mała, fifi z niej długo nie pokorzysta, bo już teraz ma mało miejsca
U nas tez kroluje x-lander xa :-) Nie psuje sie, nie skrzypi, kolka latwo sie zdejmuje. Jezdzimy po wertepach i przynajmniej mam pewnosc, ze nie zepsuje mi sie w polowie drogi. Gondolka jest w miare standardowa jesli chodzi o rozmiar. Przesadzilam niedawno moja mala do spacerowki, bo w gondolce bylo za goraco. Spacerowka jest lzejsza i bardziej przewiewna. Minusami mojej jest to, ze nie rozklada sie calkiem na plasko (ale do jazdy w czasie czuwania i tak podnosze siedzenie zeby dziecko moglo sie rozgladac) i daszek mozna tylko rozlozyc ale nie mozna go calego opuscic tak, zeby zaslonic slonce swiecace wprost na buzie dziecka (czyli daszek zaslania od slonca tylko gdy slonce swieci nam w plecy albo jest nad nami) - wtedy potrzebna jest parasolka.
też mam xa i tak średnio jestem zadowolona, jakość materiałów super, ale jak dla mnie jest za sztywny, fajnie się jedzie po asfalcie ale już np na kostce brukowej mała odczuwa wszystkie drgania. Czekam aż przesiądziemy się do spacerówki:-)
reklama
też mam xa i tak średnio jestem zadowolona, jakość materiałów super, ale jak dla mnie jest za sztywny, fajnie się jedzie po asfalcie ale już np na kostce brukowej mała odczuwa wszystkie drgania. Czekam aż przesiądziemy się do spacerówki:-)
To niestety wada wszystkich wozkow :-( Zawsze mozna spuscic troche powietrza z kolek jak sie jedzie po wielkich wertepach...