reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Heh miło by było mieć pieniążki na wózeczek za 900 zł, bo o takim za 3 tys. to nie mam co marzyć nawet, niestety życie z dzieckiem w moim wieku nie zapowiada sie za ciekawie finansowo ;)

Dziewczyny a czy któraś z was użytkowała x-landera??
Bo mi się strasznie te spodobały, bo są takie fajne kolorowe i mają mnóstwo gadżetów:
X-LANDER - Limited Edition :tak:
Znalazłam je też w ciekawej cenie, wszystkie te dodatki w znośnej cenie 2,5tys:tak: Chyba będę musiała mężowi pomęczyć ucho. O ile mi się jeszcze 5 razy nie zmieni koncepcja:-):-)

bardzo mi sie podoba ten wozek AGAST,ale mam pytanie czy widzialas go na zywo?chodzi mi o to czy z przodu na tych wiekszych kolach sie "nagina"bo widze ze na malych ma sprezynki.Fajne na pewno jest to ze jest lekki,ale ja szukam wozka ktory nie jest "sztywny" bo mialam 2 quinny buzz i te wozki sa niewygodne przez to ze nie maja amortyzaja sa "sztywne",z gory dziekuje za odpowiedz,buzka;-)

Widzialam na zywo i nie mam pojecia czy ma :sorry:

Zdec- 2,5 tys za wozek to znosna cena? :szok: Dla mnie 1,5 tys to jest max.

I jeszcze jedno. Jesli sie kupuje wielofunkcyjny to trzeba patrzec czy spacerowka jest "ciepla". Chodzi mi o to czy nie jest za bardzo poodkrywana, czy ma duza budke itd, bo nasze dzieci wlasnie zima sie przesiada do spacerowek..

Cześć dziewczyny ;)
a ja się zastanawiam czy potrzebny będzie mi wózek z gondolą, jeśli moja dzidzia urodzi się ok 3 czerwca to nie wystarczyłaby jakaś porządna spacerówka ??

Ostatnia edycja:
myślę ze mogła by być ja syna urodziłam w polowie września a do spacerówki musiałam się przeprosic już w połowie stycznia więc jeśli nie potrzebujesz gondoli zeby zniezc dziecko gdzieś klatką schodową czy przenieść to z powodzeniem możesz kupic jakąś dobrą spacerówkę ja mam zamiar tak właśnie zrobić no ale jeszcze daleko więc może jeszcze zmienie zdanie

reklama
Do góry