reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

nawet ten sam kolor? ja od początku chciałam własnie twilight, zamówiłam go, wyszłam ze sklepu i szła babka z takim samym tylko w kolorze raven, wróciłam zmienić ale już się nie dało:-( a powiedz mi ile zapłaciłaś bo co sklep to inna cena. zastanawia mnie tylko w tym wózku to czym sie różni model 2009 a 2010 ? kolorami czy czmś jeszcze bo w tym sklepie w którym go kupiłam nie mieli go akurat i boje sie zeby mi jakiegos starego modelu nie wcisneli ale popatrzyłam w necie i niczym sie nie różnią te wózki oprócz kolorów!

Oj ja kupiłam używany o kolorystyce podobnej do obecnej chili. Mój to pewnie jest z 2008 roku jeśli nie starszy ale z wyglądu to się praktycznie nie różni od tego. Jego wadą jest to że niema przekładanej rączki, ale pewnie podczas użytkowania znajdę jeszcze inne wady :-) ale mam nadzieję że będzie ich mniej od zalet.

ewela masz rację tyle czasu zajęło nam wybranie, że powinnyśmy być wszystkie zadowolone :-)

reklama
Kupiliśmy!!! Wreszcie... Espiro Atlantic. Bardzo fajny, w zestawie Gondolka, spacerówka, fotelik, śpiworek, pokrowiec na deszcz, torba z przewijakiem. Dokładnie ten kolor co na zdjęciu :) Jedyny minus to nie przekładana rączka, ale poradzi się ;) jak się spisze później to się też okaże w trakcie
Atlantic - 05 Ocean - kpl - 500.jpg

Ita85 co do dziur w dętkach to już kiedyś pisałam że można wlać do dętki specjalnego płynu i będzie po kłopocie nie będą się dziurawić (jak mąż wstanie to się go spytam jak to coś się nazywa) my tego płynu używamy do dętek w sprzęcie sadowniczym więc to konkretna rzecz.

a widzisz dobrze wiedzieć że coś takiego jest:tak::tak: ae nie dostrzegłam czy napisałaś już nazwę tego płynu?jakby co to powtórz proszę:-D:-):-D

no ja tez jeszcze nie mam, ma dopiero dojsc :-) ,ale jak cos to sie złozymy wszystkie na taka z pompowanym kołem jak chciałaś :-D

A ten brat to kiedy ma przyjechać? Wysłałby ci ta forsę i bys sobie zakupiła sama ,a nie tak musisz czekac ;-)

no ja tez jeszcze nie mam, ma dopiero dojsc :-) ,ale jak cos to sie złozymy wszystkie na taka z pompowanym kołem jak chciałaś :-D

A ten brat to kiedy ma przyjechać? Wysłałby ci ta forsę i bys sobie zakupiła sama ,a nie tak musisz czekac ;-)
O będzie chrzesnym także mówi, że chciałby mieć udział w zakupie wózka....ja mu mówię, że bedzie miał prawie cały udział;)
Ale chyba coś takiego zamówię;)
WÓZEK CONECO CHAMELEON + FOTELIK+GRATISY (1029749122) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej :-)

A ja Wam się pochwale swoim wózeczkiem. Łatwiej było kupic samochód niż pojazd dla małej :-), bo w wiadomo w każdym sklepie chwalą coś innego.
U nas decyzja padla na x-landera, a jeśli okaze się ze nam nie pasuje to go sprzedamy i kupimy jakoś spacerówkę. Ale na razie mi się bardzo podoba, a to najważniejsze :-D
Też zamówiłam x-landera, tyle że kolorek zielony. Narazie czeka w sklepie na odbiór:-)

Do góry