reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
ewela ten płyn do jest na to żeby np kółko w wózku się nie przebiło.
Tylko tak czytam i właściwie cuda i dziwy.....

taki podobny plyn tez jest dostepny w uk,ale moj maz powiedzial ze do wozkow dzieciecych to sie nie nadajepowiedzial ze to sie wstrzykuje po przebiciu zeby powietrze nie ucieklo do konca i jest tak naprawde "na chwilke".Moja kolezanka kupila wlasnie tez srodek,nie wymienila dentki po przyjezdzie do domu,po tygodniu musiala wymieniac cale kolo.

HTML:
A ten płyn jest na to,zeby kółka nie skrzypiały?

Lena fajny ten wozek,ale ten daszekw spacerowce jakis dziwny.
No właśnie nawet mąż patrzył i się zastnawiała co ten daszek taki jakiś inny;(Mój brat chce dzisiaj konkretny link z wózkiem a ja dalej zielona;(POMÓŻCIE:)

HTML:
No właśnie nawet mąż patrzył i się zastnawiała co ten daszek taki jakiś inny;(Mój brat chce dzisiaj konkretny link z wózkiem a ja dalej zielona;(POMÓŻCIE:)
Lena a masz prócz tego coneco jakieś inne typy?Widziałaś "na żywo" więcej wózków, czy tylko w necie?W zbliżonej cenie będzie tako lub może espiro, albo jedo.
3w1 Espiro VECTOR 4 AIR 2010+ fotel,plecak,parasol (1028018696) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 FYN 4ds + fotel jedo + okrycie, torba GRATISY (1031260279) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem że ciężko się zdecydować, za dużo tego wszystkiego:-):-):-)Trzymam kciuki za dobry wybór.

Lena rzeczywiście ten daszek jakiś dziwny:/ Jak nie widziałaś na żywo, to może gdzieś podejdź i sobie sprawdź, żebyś potem nie była rozczarowana.
Ja mam Jedo i na razie mi się podoba, a przeżył już test bojowy z 8-miesięcznym dzieckiem:) Dobrze się spisał:)

Pierwszy mój typ był właśnie na coneco chameleon a le teraz kiedy mam podjąć decyzję to aż mi się płakać chce;(
Ten Vector tez fajny podoba mi się to, że ma śpiworek na nóżki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwszy mój typ był właśnie na coneco chameleon a le teraz kiedy mam podjąć decyzję to aż mi się płakać chce;(
Ten Vector tez fajny podoba mi się to, że ma śpiworek na nóżki;)

No właśnie śpiworek też ważny, bo trzeba pamiętać że dzieciaczki w zimie będą już jeździć w spacerówce.

Do góry