reklama
mama mikolaja
Fanka BB :)
widze ze macie niezly dylemat z tymi wozkami
ale nie martwcie sie przy drugim dziecku juz latwiej sie mozna zdecydowac ja pierwszy kupilam firmy KUNERT i chcialam sie go pozbyc juz po tygodniu ...taki ciezki zacza skrzeczec odpadly napy i wogole nie miescialam sie w drzwi bo byl duzy ciezki ale ladny...
potem kupilam wlasnie graco z wkladem itd....rewelacja w porownaniu z poprzednim jak maly zaczal chodzic to sprzedalam ja mojej kolezance i tez byla zadowolona
a potem kupilam spacerowke BABY DESINGN i do dzis ja mam rewelacja leciutka pozycja siedzaca lezaca i jedna reeka skladana i do mojego malutkiego bagaznika sie miescila
dlatego teraz juz patrze troche inaczej na wady i zalety wozkow
Zycze udanych zakupow!!!:-);-)
ale nie martwcie sie przy drugim dziecku juz latwiej sie mozna zdecydowac ja pierwszy kupilam firmy KUNERT i chcialam sie go pozbyc juz po tygodniu ...taki ciezki zacza skrzeczec odpadly napy i wogole nie miescialam sie w drzwi bo byl duzy ciezki ale ladny...
potem kupilam wlasnie graco z wkladem itd....rewelacja w porownaniu z poprzednim jak maly zaczal chodzic to sprzedalam ja mojej kolezance i tez byla zadowolona
a potem kupilam spacerowke BABY DESINGN i do dzis ja mam rewelacja leciutka pozycja siedzaca lezaca i jedna reeka skladana i do mojego malutkiego bagaznika sie miescila
dlatego teraz juz patrze troche inaczej na wady i zalety wozkow
Zycze udanych zakupow!!!:-);-)
My jesteśmy trzecimi właścicielami naszego quinny, fakt że jeszcze dużo nim nie jeździłam ale jak na taki przebieg co już ma to fajnie wygląda i nic w nim nie skrzypiało podczas jazdy.
Wydaje mi się że to też dużo zależy od szczęścia. Można bowiem kupić najpopularniejszy czy najdroższy wózek ale trafić na jakiś felerny egzemplarz i mieć z nim problemy już od początku tak samo można kupić tańszy, mniej popularny wózek i cieszyć się nim bardzo długo :-)
Wydaje mi się że to też dużo zależy od szczęścia. Można bowiem kupić najpopularniejszy czy najdroższy wózek ale trafić na jakiś felerny egzemplarz i mieć z nim problemy już od początku tak samo można kupić tańszy, mniej popularny wózek i cieszyć się nim bardzo długo :-)
anecznik ciesze sie ,ze masz taka opinie, od razu mi lepiej :-);-)
To się cieszę My też się długo nad wózkiem zastanawialiśmy i doszliśmy właśnie do takiego wniosku Co ma być to będzie
Tym bardziej że znajomi męża dostali od teściów wózek za ok 2 tysiące który po miesiącu wylądował w serwisie co nas jeszcze bardzie utwierdziło w tej opinii :-)
Życzę powodzenia
Klementinka
mam! kupilismy!
jestem nim zachwycona
prowadzilam ze sklepu do domu i po prostu prowadzi sie bosko
jak na razie wszystko mi sie w nim podoba, jeszcze rabat nam dali i karte stalego klienta
Topline S - Hartan Kinderwagenwerk e.K. - Hersteller von Kinderwagen, Buggy, Zwillingswagen - www.hartan.de tylko kolor inny
jestem nim zachwycona
prowadzilam ze sklepu do domu i po prostu prowadzi sie bosko
jak na razie wszystko mi sie w nim podoba, jeszcze rabat nam dali i karte stalego klienta
Topline S - Hartan Kinderwagenwerk e.K. - Hersteller von Kinderwagen, Buggy, Zwillingswagen - www.hartan.de tylko kolor inny
Klementinka
Anecznik mi bylo glupio ze ten wozek pusty bo babcie zagladaly do niego:-)
ciesze sie ze ostatni w magazynie byl i juz go mamy
przekladana raczka, skretne kola, 3 lata gwarancji i porzadna tapicerka- wszystko na czym mi zalezalo
ciesze sie ze ostatni w magazynie byl i juz go mamy
przekladana raczka, skretne kola, 3 lata gwarancji i porzadna tapicerka- wszystko na czym mi zalezalo
reklama