reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
:-D:tak:widze ze macie niezly dylemat z tymi wozkami:-D

ale nie martwcie sie przy drugim dziecku juz latwiej sie mozna zdecydowac ja pierwszy kupilam firmy KUNERT i chcialam sie go pozbyc juz po tygodniu ...taki ciezki zacza skrzeczec odpadly napy i wogole nie miescialam sie w drzwi bo byl duzy ciezki ale ladny...
potem kupilam wlasnie graco z wkladem itd....rewelacja w porownaniu z poprzednim:tak::tak: jak maly zaczal chodzic to sprzedalam ja mojej kolezance i tez byla zadowolona
a potem kupilam spacerowke BABY DESINGN i do dzis ja mam rewelacja leciutka pozycja siedzaca lezaca i jedna reeka skladana i do mojego malutkiego bagaznika sie miescila
dlatego teraz juz patrze troche inaczej na wady i zalety wozkow
Zycze udanych zakupow!!!:-);-)

My jesteśmy trzecimi właścicielami naszego quinny, fakt że jeszcze dużo nim nie jeździłam ale jak na taki przebieg co już ma to fajnie wygląda i nic w nim nie skrzypiało podczas jazdy.
Wydaje mi się że to też dużo zależy od szczęścia. Można bowiem kupić najpopularniejszy czy najdroższy wózek ale trafić na jakiś felerny egzemplarz i mieć z nim problemy już od początku tak samo można kupić tańszy, mniej popularny wózek i cieszyć się nim bardzo długo :-)

anecznik ciesze sie ,ze masz taka opinie, od razu mi lepiej :-);-)

To się cieszę :-D My też się długo nad wózkiem zastanawialiśmy i doszliśmy właśnie do takiego wniosku :-D Co ma być to będzie :-D
Tym bardziej że znajomi męża dostali od teściów wózek za ok 2 tysiące który po miesiącu wylądował w serwisie co nas jeszcze bardzie utwierdziło w tej opinii :-)
Życzę powodzenia :-D

Klementinka gratuluję :-) najważniejsze że jesteś zadowolona :-) Jak się czułaś prowadząc wózek?? Ja trochę dziwnie za to mój facet z wózkiem się świetnie prezentował :-)

To gratuluję zakupu klementinka:) Pierwszy pojazd dla maluszka już jest:)
W sumie to kolejnym będzie rower, a potem to już samochód:p:p
Jeszcze z najbardziej niezdecydowanych to nam zostały: ewela i lena:)

Anecznik mi bylo glupio ze ten wozek pusty bo babcie zagladaly do niego:-)

ciesze sie ze ostatni w magazynie byl i juz go mamy
przekladana raczka, skretne kola, 3 lata gwarancji i porzadna tapicerka- wszystko na czym mi zalezalo

reklama
zdec :-D kupiłam, czekam teraz na wysyłke :-)
1031709178.jpg

Do góry