reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Lena może to tak na zdjęciu wygląda ale w tym cameleone rączka wydaje mi się strasznie krótka:sorry: trzeba mieć długie rece żeby wygodnie prowadzić ten wózek.
Gdybym miała wybierac to zdecydowałabym się na JEDO :tak:

reklama
Podobał mi sie ten model który kupiła Zdec-Ania ratuj jaki to model jest!!!!!!!!

Mam 4DS, dokładnie ten kolor FYN 4DS Jedo WERSJA SPECJALNA CZARNY STELAŻ 177 (1038933864) - Aukcje internetowe Allegro. Tylko stelaż standardowy szary.
Kupiłam go używanego, miałam pokrowiec na nóżki w wersji spacerowej, ale nie wiem czy jest tutaj w zestawie.
Osobiście nie podoba mi się model Vedi.
A jeżeli lena chciałabyś coś na paskach to możesz jeszcze popatrzeć na ROAN-y, moja bratowa sobie go zachwalała;)
Ale dobra już nic nie mieszam:pP

No pokrowiec na nozki jest potrzebny, ja bede musiala sobie kupic caly spiworek, bo mały zmarznie,ale maluchy moga do 6miesiaca jezdzic w gondoli, wiec w najgorsza zimę bedziemy przesadzac nasze dzieciaczki w spacerowke.

hmmm ciężki wybór;)

Lena gdybym ja miała wybierać to wybrałabym właśnie ten model o którym napisała Ania.
To naprawde dobry wózek i dobrze wyposażony i myśle ze bylibyście z mezem zadowoleni z niego :tak:
Jeśli miałabym patrzeć na cene to zdecydowałabym się na Tako Jumpera,no ale decyzja nalezy do Was.

Lena gdybym ja miała wybierać to wybrałabym właśnie ten model o którym napisała Ania.
To naprawde dobry wózek i dobrze wyposażony i myśle ze bylibyście z mezem zadowoleni z niego :tak:
Jeśli miałabym patrzeć na cene to zdecydowałabym się na Tako Jumpera,no ale decyzja nalezy do Was.
Mojemu mężowi bardzo sie podoba Tako Jumper ale mi nie podchodzą kółka;)
I widzisz zawsze coś;(Ahhhhh....

reklama
ewela przesadzanie z gondoli do wózka też pewnie będzie zależeć od "rozmiarów" dziecka. Z tego co wiem to wiele mam przesadza dzieci do spacerówki, kiedy już po prostu nie mieszczą się do gondoli:)
Plusem Jedo jest to że gondola jest naprawdę bardzo duża:) Moja koleżanka jak wzięliśmy jej "małego" miał 8-miesięcy, ważył prawie 10kg, więc grubasek:p Mówiła że u niej do gondoli (a ma espiro atlantic) już się nie mieścił, a do mojego wszedł bez problemu i jeszcze było trochę miejsca:)

Do góry