zdec kupiłam, czekam teraz na wysyłke :-)
Zobacz załącznik 245018
Fajny Ile w końcu zapłaciłaś?
Wiesz jak Ci się nie spodobają 3 kółka, to możesz dokupić dwa przednie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdec kupiłam, czekam teraz na wysyłke :-)
Zobacz załącznik 245018
Fajny Ile w końcu zapłaciłaś?
Wiesz jak Ci się nie spodobają 3 kółka, to możesz dokupić dwa przednie?
zapłaciłam 1200zł, a nie wiedziałam o tych kółkach ,niezle rozwiazanie
No co cena świetna i jeszcze w zestawie fotelik fiu fiu fiu Udało Ci się
ZDEC masz racje,ja niestety bylam posiadaczka 2 wozkow quinny buzz i bylam bardzo niezadowolonasa bardzo sztywne a po miesiacu uzywania skrzecza jak stary rower,poza tym plastiki ktore lacza dolna i gorna czesc ramy przeskakuja a pozniej pekaja.Nie polecalabym nikomu tego wozka
A my kupiliśmy własnie Quinny ale model speedi sx na 3 kołach ( kolor jak na zdjęciu) z fotelikiem maxi cosi cabrio, najbardziej chcieliśmy na trzech kołach i ten nam ze wszystkich najbardziej odpowiadał, fajnie sie go prowadzi, jest zwrotny, nawet odpadła koszmarnie droga teutonia;-)Zobacz załącznik 245198
Ten sam model co ja :-) też pułki co jestem zadowolona, mam nadzieje że będą nam dobrze służyły zresztą mam taką nadzieję do wózków wszystkich czerwcówek :-)