reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
kurde ,ale gosc chce 2200zł za niego,pisałam :-(

Niestety one są drogie:(
Ale może uda Ci się wylukać taniej. Bo tam widziałam że jest w zestawie z bazą i fotelikiem, a akurat fotelik najłatwiej można potem taniej kupić:) Spójrz jeszcze sobie na te czterokołowe, są lepsze, najlepiej obejrzeć je w sklepie;)
Ja kiedyś widziałam na allegro za 1500 spacerówkę i gondolę. Ale wszystko zależy od tego ile chcesz wydać na wózek:)

Witam dziewczyny nocną porą, mnie dzis naszło i zakupiłam właśnie tako jumper x w kolorze jak na zdjęciu :-) przyznam, że długo wybierałam, ale już czas najwyższy :-) teraz pozostaje oczekiwać na przesyłkę :rofl2::happy2:

Największy problem mam z głowy :-) :tak:

Załączniki

• tako jumper x.jpg
    tako jumper x.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 58
Kreatorka, bardzo ładny i fajny ten wózeczek... ja dziś oglądałam Tako Jumper GT, też fajny ale bardzo ciemne kolory, tzn. czarny i tylko trochę kolorowych dodatków... ale ten Twój jest super, też muszę takiego upolować bo właśnie ten Jumper mi i mężowi się najbardziej spodobał pod każdym względem :)

hehe a moje znajome właśnie polecały x-landery i żadna go przed czasem nie sprzedała:-Dale za to jak już nie jest nam potrzebny to łatwo go sprzedać:tak:
a co do jumpera x mój brat go ma i jego wielkim minusem jest problem z pompowaniem kół:wściekła/y:a dętki niestety już kilka razy im poszły...choć nie ukrywam że też mi się podoba, ale dla mnie odpadł w przedbiegach ze względu na to że nie chciałam mieć takiego jak oni:happy:
ile osób tyle opini, wszystkim jednym modelem się nie dogodzi i całe szczęście:-p:-p:-p

Jak dla mnie to do tako jumpera x nie ma sie bardzo o co czepiać, a na koła są sposoby :-) no ja napisałam o moich koleżankach w przedziale wiekowym 20-22 lata i to raczej kruszynki, więc z dźwiganiem x-landerów cieżko, chociaż mi osobiście one się nie podobają ani trochę i nawet nie rozważałam nad jego kupnem :-)

Ita85 co do dziur w dętkach to już kiedyś pisałam że można wlać do dętki specjalnego płynu i będzie po kłopocie nie będą się dziurawić (jak mąż wstanie to się go spytam jak to coś się nazywa) my tego płynu używamy do dętek w sprzęcie sadowniczym więc to konkretna rzecz.

Chętnie przeczytam nazwę tego płynu :tak::-)

Laseczki, chcę w najbliższym czasie zakupić wózeczek i mam mały dylemat. Próbowałam czytać Wasze opinie od początku ale zbyt dużo szukania. Interesują mnie 3 wózeczki: Tako Jumper GT, Espiro Enzo i Espiro Atlantic. Czy któraś z Was ma jakąkolwiek opinie co do tych właśnie wózków? Czy koła przednie zwrotne są bardziej praktyczne? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję! :)

Proponuję tako jumpera :rofl2: ale Atlantic Espiro mają moje dwie koleżanki i też nie narzekają, więc ja bym brała ten który Ci się bardziej podoba ;-)

Lecę już spać, dobranoc dziewuszki :tak:

ZDEC masz racje,ja niestety bylam posiadaczka 2 wozkow quinny buzz i bylam bardzo niezadowolona:no:sa bardzo sztywne a po miesiacu uzywania skrzecza jak stary rower,poza tym plastiki ktore lacza dolna i gorna czesc ramy przeskakuja a pozniej pekaja.Nie polecalabym nikomu tego wozka:no:

reklama
Widzę że strasznie dużo osób chce sprzedać te wózki używane. One są ładne, ale to o czymś musi świadczyć...

najwyzej tez go sprzedam jak cos , w sumie kolezanka mi mowila,ze cos sie dzieje z nozka od hamowania czy cos tam,i ze fotelik ten spacerowy jest mały,ale skoro tyle osob nim jezdzi to nie koniecznie jest taki zły. Ja patrze u mnie na wiosce jest taka jedna babeczka i widze,ze juz przy drugim dziecku tym quinny jezdzi,wiec chyba nie jest taki zły.

Do góry