reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

My z mężem cały czas się zastanawiamy czy nie kupić jakieś używanej gondoli w komisie lub na allegro, bo to w końcu tylko na parę miesięcy. Za to spacerówkę kupilibyśmy nową i jakąś solidniejszą bo to już zakup na parę lat. Zresztą zobaczymy, może się jakaś okazja trafi :-)

Ja doszłam dokładnie do takich samych wniosków. Mała pojeździ w gondoli i spacerówce maks rok, może z kawałkiem, a potem kupimy jakąś porządniejszą i lżejszą typową spacerówkę żeby mogła już sobie sama wychodzić, bo tak będzie łatwiej:) A z tej to raczej sama nie wyjdzie, bo bądź co bądź trochę jednak za wysoko.

reklama
Hej. A to jest nasz wózeczek dla Misia :-)
Po moich dzieciaczkach ale uwazam ze jestw bdb stanie wiec nie zamierzam kupować nowego bo po co?;)
ADBOR RING MAX. Polecam szczerze... ;-)

Załączniki

• DSC00778..JPG
    DSC00778..JPG
    99,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00779..JPG
    DSC00779..JPG
    71,1 KB · Wyświetleń: 42
kupiliśmy brykę i łóżeczko dla Zuzi :-D:-) jutro odbiór.
wózek taki tylko w tym kolorze po prawo (na żywo kolor wygląda fajnie- na zdjęciu taki sobie )

a łóżeczko proste klasyczne :)
ohh jak się cieszę...

kupiliśmy brykę i łóżeczko dla Zuzi :-D:-) jutro odbiór.
wózek taki tylko w tym kolorze po prawo (na żywo kolor wygląda fajnie- na zdjęciu taki sobie )

a łóżeczko proste klasyczne :)
ohh jak się cieszę...

Generalnie to te wózki nie wyglądają na zdjęciach za ciekawie, ale na żywo są świetne:) Ja już swój sprawdzałam w terenie i był super;):)
Mały znajomej który w nim jechał miał 7miesięcy, ale z niego taki większy klocek bo waży 9,5kg. Moja koleżanka mówiła że u niej w gondoli już się nie mieści, a u mnie nie było żadnego problemu:)
Pochwal się jeszcze ile zapłaciliście za ten wózeczek?

kosztował 1350 :) ale dostaliśmy 5 % rabatu :-)
tego kolorku po lewej już nie ma..

athena bartatinę na paskach ma znajoma i sobie bardzo chwali.. tylko ja wolałam na skrętnych kołach- w naszej sytuacji była bardziej praktyczna..

Ostatnia edycja:
athena widziałam te kolorki dzisiaj i ja bym wybrała ten pierwszy... ten drugi jest taki ciemny... smutny :) ja tak sądze ;) zastanówcie sie na spokojnie...

reklama
Ja mam dwa typy kolorów i jakoś nie mogę się zdecydować a zaraz po świętach muszę zamówić

Mi_mi ja właśnie chce bez skrętnych kół a psaki na te moje wyboje będą najlepsze, wózek będzie jeździł między innymi po sadzie :)

Z własnego doswiadczenia i doswiadczenia moich kolezanek mających dzieciaki moge Ci powiedziec ze jeżeli jest to wózek razem ze spacerówka to ten ciemniejszy bedzie bardziej praktyczny tzn nie bedzie na nim az tak mocno widać brudu

Do góry