reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

athena ten pierwszy niebieski jest śliczny:)
A co do tego że na ciemnym nie będzie widać brudu, to zupełna nie prawda. Moja bratowa miała jasny i jak zobaczyła że ostatnio kupiliśmy czarno-czerwony to pierwsze co powiedziała, że będzie się strasznie brudzić. Bo paradoksalnie na jasnym nie widać tak plam, a na ciemnym wszystko będzie mocno widoczne(np samochód jak chlapnie błotem albo coś tp)

reklama
athena ten pierwszy niebieski jest śliczny:)
A co do tego że na ciemnym nie będzie widać brudu, to zupełna nie prawda. Moja bratowa miała jasny i jak zobaczyła że ostatnio kupiliśmy czarno-czerwony to pierwsze co powiedziała, że będzie się strasznie brudzić. Bo paradoksalnie na jasnym nie widać tak plam, a na ciemnym wszystko będzie mocno widoczne(np samochód jak chlapnie błotem albo coś tp)

No widzisz ile ludzi tyle opini.
Ja pisze ze swojego doświadczenia.
Mam ciemno zielony wózek i prałam go dwa razy do roku a kolezanka kupiła córci jasno rózowy i prała go co 2 tyg :baffled:

Ostatnia edycja:
athena jutro bedę w sklepie i zrobię zdjęcia tym kolorkom. ten jasnoniebieski wcale nie jest taki jasny...

wyślij mi na priv. numer telefonu to podeśle ci zdjęcia na telefon

ja mam juz dwojke dzieci i z wlasnego doswiadczenia moge sama powiedziec ze ciemniejszy jak sie wybrudzi to mniej widoczne sa np plamki.Jezeli chodzi o jasniejsze kolorki to nawet jak dotkniemy spoconymi rekoma to bedzie widoczne,ja tez wybiore szary a nie blekitny ze wzgledu na to zeby nie prac zbyt czesto bo wtedy i material sie niszczy.

mi strasznie podobaja sie wozki TAKO JUMPER X z Polski.Na poczatku chorowalam na mutsy 4rider ale z wlasnego doswiadczenia nad drozszymi wozkami boje sie .Mialam juz wozki quinny i bylam bardzo niezadowolona(trzeszczal jak stary rower) po glebszych przemysleniach wole kupic tanszy wozeczek i jak sie cos stanie to nie jest szkoda...tym bardziej ze ja zamierzam nim pojezdzic pol roku lub 8 mies nie wiecej bo mam maclarena techno xlr po xavim a uzywam go dopiero od pol roku.Jak ktoras z Was kupila taki wozeczek to niech sie pochwali a moze ktores widzialy na zywo i poleca jakis kolorek bo ja nie mieszkam w Polsce i musze kupic "w ciemno"

Ja mialam ciemny wozek i pamietam,ze ciagle był brudny ,szczegolnie w takich chwilach jak dziecko juz siedzi i zaczyna slinic pokrowiec,wtedy ta slina bardzo sie uwidacznia,trzeba ciagle czyscic. Niewiem no, teraz chce jasny,zobaczymy najwyzej bede klnąc na niego.

Mi sie tez ten mutsy strasznie podobał,ale musisialam zrezygnowac,bo pochłaniał wieksza czesc wydatkow jakie mnie czekaja, poza tym chce miec nowy wozek ,a nie uzywany,a na taki chcialam sie zdecydowac przy zakupie mutsy.Zdecydowalam sie na IMPLAST VECTOR 4 AIR TURKUSOWY czeka na mnie u sprzedawcy allegro hihihih mama nadzieje oczywiscie :-p .

I tak sobie mysle,ze nie ma co zalowac na dziecko dziewczyny, przeciez nie bedziemy rodzic co rok prawda?

A tak wózeczek prezentuje się w naszym mieszkanku:-D

Załączniki

• DSC_1007..jpg
    DSC_1007..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0997..jpg
    DSC_0997..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 90
athena dzisiaj byłam w sklepie i pooglądaliśmy z mężem te dwa kolorki i na żywo bardziej nam sie podobał ten ciemniejszy(więc zmieniłam zdanie) :-) ten jasno niebieski był 'rażący'. życze udanego wyboru :)
my swój rozłożyliśmy i jest super. amortyzacja świetna :-)

gosiu naprawdę super urządzone mieszkanko :-D fajna kolorystyka

reklama
mi strasznie podobaja sie wozki TAKO JUMPER X z Polski.Na poczatku chorowalam na mutsy 4rider ale z wlasnego doswiadczenia nad drozszymi wozkami boje sie .Mialam juz wozki quinny i bylam bardzo niezadowolona(trzeszczal jak stary rower) po glebszych przemysleniach wole kupic tanszy wozeczek i jak sie cos stanie to nie jest szkoda...tym bardziej ze ja zamierzam nim pojezdzic pol roku lub 8 mies nie wiecej bo mam maclarena techno xlr po xavim a uzywam go dopiero od pol roku.Jak ktoras z Was kupila taki wozeczek to niech sie pochwali a moze ktores widzialy na zywo i poleca jakis kolorek bo ja nie mieszkam w Polsce i musze kupic "w ciemno"

my tez myslimy nad tym wózeczkiem Tako Jumper widziąlam na żywo i fajnie sie prezentuja widziłam czarno czerwony jest super ale ja myslalam o innym kolorku wiec musze poszperac jakie sa dostepne kolorystyki jeszcze , podobne do tych Tako sa tez Vulcano leciutkie i tez sa oki jak juz wybierzemy to sie pochwale :)

Gosiu- sliczny wózeczek
Athena- mi osobiście podoba sie bardziej ten jaśniejszy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry