reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

fajny ten TAKO JUMPER X PIK ma regulowany zaglowek w gondolce! i tez tak jak jedo 24mies gwarancje,a to chyba o czyms swiadczy...

gosiagro - zaj***sty ten wozeczek!! ale tak bardzo chce regulowany zaglowek w gondolce... i czy spacerowka rozklada sie na plasko-zaglowek i podnozek?

kurde,jaki metlik od tych wozkow,szok

reklama
fajny ten TAKO JUMPER X PIK ma regulowany zaglowek w gondolce! i tez tak jak jedo 24mies gwarancje,a to chyba o czyms swiadczy...

gosiagro - zaj***sty ten wozeczek!! ale tak bardzo chce regulowany zaglowek w gondolce... i czy spacerowka rozklada sie na plasko-zaglowek i podnozek?

kurde,jaki metlik od tych wozkow,szok
oj tak mętlik w głowie jest :-) mąż sie śmieje że już łatwiej auto kupic :-)
w jedo też maż regulowany zagłówek w gondoli i spacerówka rozkłada sie na płasko. nie pamiętam jak było w tako ponieważ nie podobał mi się i w szczegóły nie wchodziłam.
Aniu my też myśleliśmy nad Tako ale on ma troszkę mniejszą gondolę i wizualnie(gondola plus stelaż) wydawały się takie ciężkie i masywne, no i amortyzacje miał troszke gorszą :-) plusem była cena ale my jednak woleliśmy dopłacić :-)
takie są moje spostrzeżenia :-)

Ostatnia edycja:
mi_mi i ktory kupiliscie? tako fajnie bo jest maly po zlozeniu. jedno jest ciezki i spory po zlozeniu,ale kolka mozna zdjac. musze je zobaczyc na zywo,bo tak to nie wiem. za kazdym razem jak poszperam w necie,poogladam to coraz to inne rzeczy wynajduje i inne wozki zaczynaja mi sie podobac. Najwazniejsze,ze okreslilam swoje preferencje:) i eliminuje rozne modele na ich podstawie.

Aniu moim zdaniem spacerówka po pełnym rozłożeniu jest płaska. Dla jasności zrobilam Ci zdjęcia:-D Moze nie do końca oddają rzeczywistość, ale trzeba wziąć pod uwagę, że pod ciężarem dziecka wszystko się wypoziomuje:tak:

Dodatkowo pochwalę się fotelikiem zamontowanym na stelażu wózka:-D

Załączniki

• DSC_1021..jpg
    DSC_1021..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_1018..jpg
    DSC_1018..jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_1015..jpg
    DSC_1015..jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 71
jedo fyn 4ds kolor 124. wcześniej dodałam zdjęcie :)
tako jest cięższy- waży 16kg a jedo waży- z gondolą14,4kg. ze spacerówką 12,7. ale fakt że tako po złożeniu jest mniejszy. mi bardziej na wadze zależało :)
idz do sklepu i sobie porównaj

reklama
Do góry