reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wisieńka nie smuć się Kochana
Bisous14.gif

reklama
Wisienka, Kochana nie smuć się , jakoś to wszystko musi być i się poukładać : Tak: My zawsze tu jesteśmy z Tobą......

Dziewczyny mam ogromny problem, przepraszam , że tak bezpośrednio , ale dostałam rozwolnienia (hmm sama woda" ) Na razie nie jest to często ale boję się .. nic takiego nie jadłam, piłam tylko sok który jest waży do końca kwietnia... Nie wiem co mam robić:zawstydzona/y: Słyszałam , że przed porodem organizm się oczyszcza...:crazy:

KOrba ja ostatnio też mam takie dni z rozwolnieniem, może po prostu jakiś wirusek mały się przyczepił, albo coś zjadłaś/wypiłaś/
Mnie "goni" po pepsi i coli i tego typu rzeczach :eek:
dzika trzymaj się jeszcze !!!! jeszcze nie Twój czas

Ostatnia edycja:
Wisieńka tuuuuulę mocno, nie smutaj się!!! Masz nas...

Korba to może być po soku, nawet jeśli jeszcze ważny to mógł tak na Ciebie zadziałać. Tak jak piszą dziewczyny pij dużo wody i nie wywołuj wilka z lasu, to jeszcze nie czas!!! :))))

A właśnie laski bo tak się zastanawiam... może to nie fajny temat, ale jak jest teraz z lewatywą przed ciążą? :p:p

Dzika trzymaj się w dwupaku i informuj nas w miarę możliwości!!!

Justa najwyższy czas iść na L4!
Mikoto, MamaWiki też je właśnie czytam i chyba z 6 już rozpakowanych:))) czytam też kwietniówki i ich opowieści z porodówki... :)))

Dzika trzymam kciuki za Was !!!!!!!!! ;-)

Wisieńka tulam mocno ;-)

Dziewczyny ja mam taki masakryczny katar, że ledwo widzę na oczy, nos to mi chyba niedługo odpadnie i cały czas mi leci, leci, leci :wściekła/y: A nerwa to mam takiego, że hej :wściekła/y: Na dodatek od wczoraj jestem sama z Młodą, małż dopiero w sobotę wraca i wsio na mojej głowie :wściekła/y: Mówię Wam, że nie wyrobię już :wściekła/y: Gdyby nie ten cholerny katar to byłoby w miarę oki, a tak to wszystko o kant dupy rozbić :wściekła/y: Już drugie opakowanie mega chusteczek idzie w ruch, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocki ;-) Idę się połozyć i oby do rana noc przespana (chociaż bardzo w to wątpię)

reklama
Ja o 21 już leżałam w łóżlu, ale nie mogę zasnąć http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif
Wstałam, oglądam ranczo i czytam Was.

Korba
może zjadłaś coś, albo ten sok Ci zaszkodził? Daj znać jak się czujesz
Bisous14.gif

mamatatadziecko coś o tym wiem
przytulanko.gif

Smile
odnośnie lewatywy.... z tego co wiem jest obowiązkowa i wykonywana przez pielęgniarkę, w niektórych szpitalach trzeba samemu ją kupić, w innych jest. Ponoć działa szybko i skutecznie - to wiem z opowieści, ale może niech wypowiedzą się mamy, które mają doświadczenie

Isis a może to katar alergiczny? jestes na coś uczulona? Nie nerwicuj się Kochana! Życzę przespania nocki- u mnie jak narazie się nie zapowiada http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif

Do góry