reklama
Korba32
Fanka BB :)
Wisienka, Kochana nie smuć się , jakoś to wszystko musi być i się poukładać : Tak: My zawsze tu jesteśmy z Tobą......
Dziewczyny mam ogromny problem, przepraszam , że tak bezpośrednio , ale dostałam rozwolnienia (hmm sama woda" ) Na razie nie jest to często ale boję się .. nic takiego nie jadłam, piłam tylko sok który jest waży do końca kwietnia... Nie wiem co mam robić Słyszałam , że przed porodem organizm się oczyszcza...
Dziewczyny mam ogromny problem, przepraszam , że tak bezpośrednio , ale dostałam rozwolnienia (hmm sama woda" ) Na razie nie jest to często ale boję się .. nic takiego nie jadłam, piłam tylko sok który jest waży do końca kwietnia... Nie wiem co mam robić Słyszałam , że przed porodem organizm się oczyszcza...
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Wisieńka- tulę Cię mocno. Na pewno musi Ci byc ciężko...
Korba- może cos Ci po prostu zaszkodziło, niekoniecznie to początek porodu! Pij mało, a często i czujna bądź. Powiedz Zosi, ze jeszcze nei czas
Korba- może cos Ci po prostu zaszkodziło, niekoniecznie to początek porodu! Pij mało, a często i czujna bądź. Powiedz Zosi, ze jeszcze nei czas
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Wisienka, trzymaj sie kochana, tule Cię MOCNO!!! Pisz jak tylko masz ochotę sie wyzalic..
Dzika, trzymajcie sie w dwupaku dziewczyny!!!
dobranoc Wam wszystkie fajnie Was mieć..
Dzika, trzymajcie sie w dwupaku dziewczyny!!!
dobranoc Wam wszystkie fajnie Was mieć..
mamatatadziecko
Ach Wisieńka, jestem z Toba, bo też jestem słomianą wdową od 3 tygodni i nie wiem jak długo jeszcze...
Korba, poczekaj jak dalej będzie wyglądało, pewnie to chwilówka
Korba, poczekaj jak dalej będzie wyglądało, pewnie to chwilówka
mama wikusi2010
Wisieńka tulę mocno. Ale pamiętaj że masz tu nas, możesz zawsze się wygadać, a jak będziesz we wro to spotkamy się na kawusi
Korba a nie zdenerwowałaś się czymś? Pij wodę żeby się nie odwodnić. A Zosi zrób nu nu nu ) To jeszcze nie jej czas i kolej
Korba a nie zdenerwowałaś się czymś? Pij wodę żeby się nie odwodnić. A Zosi zrób nu nu nu ) To jeszcze nie jej czas i kolej
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
KOrba ja ostatnio też mam takie dni z rozwolnieniem, może po prostu jakiś wirusek mały się przyczepił, albo coś zjadłaś/wypiłaś/
Mnie "goni" po pepsi i coli i tego typu rzeczach
dzika trzymaj się jeszcze !!!! jeszcze nie Twój czas
Mnie "goni" po pepsi i coli i tego typu rzeczach
dzika trzymaj się jeszcze !!!! jeszcze nie Twój czas
Ostatnia edycja:
Wisieńka tuuuuulę mocno, nie smutaj się!!! Masz nas...
Korba to może być po soku, nawet jeśli jeszcze ważny to mógł tak na Ciebie zadziałać. Tak jak piszą dziewczyny pij dużo wody i nie wywołuj wilka z lasu, to jeszcze nie czas!!! )))
A właśnie laski bo tak się zastanawiam... może to nie fajny temat, ale jak jest teraz z lewatywą przed ciążą?
Dzika trzymaj się w dwupaku i informuj nas w miarę możliwości!!!
Justa najwyższy czas iść na L4!
Mikoto, MamaWiki też je właśnie czytam i chyba z 6 już rozpakowanych)) czytam też kwietniówki i ich opowieści z porodówki... ))
Korba to może być po soku, nawet jeśli jeszcze ważny to mógł tak na Ciebie zadziałać. Tak jak piszą dziewczyny pij dużo wody i nie wywołuj wilka z lasu, to jeszcze nie czas!!! )))
A właśnie laski bo tak się zastanawiam... może to nie fajny temat, ale jak jest teraz z lewatywą przed ciążą?
Dzika trzymaj się w dwupaku i informuj nas w miarę możliwości!!!
Justa najwyższy czas iść na L4!
Mikoto, MamaWiki też je właśnie czytam i chyba z 6 już rozpakowanych)) czytam też kwietniówki i ich opowieści z porodówki... ))
Dzika trzymam kciuki za Was !!!!!!!!! ;-)
Wisieńka tulam mocno ;-)
Dziewczyny ja mam taki masakryczny katar, że ledwo widzę na oczy, nos to mi chyba niedługo odpadnie i cały czas mi leci, leci, leci A nerwa to mam takiego, że hej Na dodatek od wczoraj jestem sama z Młodą, małż dopiero w sobotę wraca i wsio na mojej głowie Mówię Wam, że nie wyrobię już Gdyby nie ten cholerny katar to byłoby w miarę oki, a tak to wszystko o kant dupy rozbić Już drugie opakowanie mega chusteczek idzie w ruch, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocki ;-) Idę się połozyć i oby do rana noc przespana (chociaż bardzo w to wątpię)
Wisieńka tulam mocno ;-)
Dziewczyny ja mam taki masakryczny katar, że ledwo widzę na oczy, nos to mi chyba niedługo odpadnie i cały czas mi leci, leci, leci A nerwa to mam takiego, że hej Na dodatek od wczoraj jestem sama z Młodą, małż dopiero w sobotę wraca i wsio na mojej głowie Mówię Wam, że nie wyrobię już Gdyby nie ten cholerny katar to byłoby w miarę oki, a tak to wszystko o kant dupy rozbić Już drugie opakowanie mega chusteczek idzie w ruch, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocki ;-) Idę się połozyć i oby do rana noc przespana (chociaż bardzo w to wątpię)
reklama
Ja o 21 już leżałam w łóżlu, ale nie mogę zasnąć http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif
Wstałam, oglądam ranczo i czytam Was.
Korba może zjadłaś coś, albo ten sok Ci zaszkodził? Daj znać jak się czujesz
mamatatadziecko coś o tym wiem
Smile odnośnie lewatywy.... z tego co wiem jest obowiązkowa i wykonywana przez pielęgniarkę, w niektórych szpitalach trzeba samemu ją kupić, w innych jest. Ponoć działa szybko i skutecznie - to wiem z opowieści, ale może niech wypowiedzą się mamy, które mają doświadczenie
Isis a może to katar alergiczny? jestes na coś uczulona? Nie nerwicuj się Kochana! Życzę przespania nocki- u mnie jak narazie się nie zapowiada http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif
Wstałam, oglądam ranczo i czytam Was.
Korba może zjadłaś coś, albo ten sok Ci zaszkodził? Daj znać jak się czujesz
mamatatadziecko coś o tym wiem
Smile odnośnie lewatywy.... z tego co wiem jest obowiązkowa i wykonywana przez pielęgniarkę, w niektórych szpitalach trzeba samemu ją kupić, w innych jest. Ponoć działa szybko i skutecznie - to wiem z opowieści, ale może niech wypowiedzą się mamy, które mają doświadczenie
Isis a może to katar alergiczny? jestes na coś uczulona? Nie nerwicuj się Kochana! Życzę przespania nocki- u mnie jak narazie się nie zapowiada http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif