reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzika trzymam kciuki za Was !!!!!!!!! ;-)

Wisieńka tulam mocno ;-)

Dziewczyny ja mam taki masakryczny katar, że ledwo widzę na oczy, nos to mi chyba niedługo odpadnie i cały czas mi leci, leci, leci :wściekła/y: A nerwa to mam takiego, że hej :wściekła/y: Na dodatek od wczoraj jestem sama z Młodą, małż dopiero w sobotę wraca i wsio na mojej głowie :wściekła/y: Mówię Wam, że nie wyrobię już :wściekła/y: Gdyby nie ten cholerny katar to byłoby w miarę oki, a tak to wszystko o kant dupy rozbić :wściekła/y: Już drugie opakowanie mega chusteczek idzie w ruch, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocki ;-) Idę się połozyć i oby do rana noc przespana (chociaż bardzo w to wątpię)

Isis, ja tez zmagań sie z katarem, tylko chyba juz na innym etapie, u mnie to bardziej obrzek i utrudnienia w oddychaniu :( sama juz sie zastanawiam, czy to nie alergiczne, teraz wszystko pylic będzie.. Ale może po prostu wiosenne przeziębienie.. Łatwo sie wyletnic, wiatr zawieje i juz.. U mnie to juz chyba 6 dzień więc czas najwyższy żeby odpuścił! Zdrowka życzę !!!

reklama
Smile, to zalezy od szpitala, ja leze w takim, gdzie nie robia lewatywy.

Natis, trzymaj sie kochana!

Dzika trzymam kciuki za Was!

Ja nadal na patologii, juz 12 dni. Na pewno poleze do konca tyg, a potem kto wie. W niedziele przeniesli mnie na sale "o mniejszej rotacji", 2osob. Nie mam powodow do narzekania poza jednym-chce do domuuuu

Sciskam Was wszystkie!

Cześć Kochane!
hello.gif

Witam się ze śniadandkiem
bulbar-smiley.gif
Zasnęłam ok.1, a obudziłam się po 6
grrr.gif
U nas ciepło, ale pochmurnie , po sniadaniu obowiązkowo kawka http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif

anusiakanusia zdrówka!

anisiaj trzymaj się Kochana! Co mówi lekarz?

Wy Dziewczyneczki pewnie jeszcze smacznie śpicie ...

Cześć Kobietki!

Ja już od 5 bez spania. Wczoraj zmoglo mnie o 21 i prawie zasnęłam. Niestety obudziło mnie zaraz swędzenie i myślałam, że oszaleję. Na szczęście była super położna, o 23 dała mi relaniun i zasnęłam... do 2. O 2 swędzenia ciąg dalszy. Ulgę przynosi zimna woda, więc moczylam ręce i nogi pod zimnym prysznicem. Ulżyło i zasnęłam do 5. W sumie się wyspalam.
Oddałam krew do badania, modlę się o lepsze wyniki, choć to nasilone swędzenie mnie przeraża. Tak żyły mi pękają, że krew pobierali wkłując mnie 5 razy. Nie wiem skąd pobiorą jutro i gdzie podłączą kroplówki.
Dzisiaj usg z biometrią Małej. Już się nie mogę doczekać ile urosła, ile waży.

Wisienko tulam Cię mocno!!!

Dzika - co u Ciebie??

KORBA - jak się dzisiaj czujesz? Dziewczyny tutaj mówiły często o biegunkach, ale one nie zwiastowały niczego więcej... Mam nadzieję, że u Was tak samo. Zażyj podwójną dawkę probiotyku.

ANISIAJ - widzę że teraz obie mamy lux warunki ;-)

Ja już po śniadanku... płatki były pyszne:)

AnisiaJ właśnie a co lekarz mówi?
Natis Ty jak tam?
Wiadomo co z Dziką?

Od wczoraj czekam na wieści od Sa_ry... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :)'

Mikoto to nie pospałaś za długo... u mnie ostatnio tyle się dzieje w ciągu dnia, że nie mam problemów z zasypianiem, gorzej ze wstawaniem:p Ale szkoda pogody na przeleżenie całego dnia w łóżku!!!

Anusia, Isis może u Was tak jak u mnie z tym katarem... to ciążowy jest. Od ponad miesiąca mam zatkany nos:/ najgorzej jest rano! pocieszam się, że jeszcze 2 miesiące:p

Korba lepiej się czujesz?

I dzisiaj zdałam sobie sprawę, że za jakieś 3 miesiące może w końcu wyśpię się na brzuchu:D

Ok zmykam pod prysznic

edit: Ok to u Natis wiem już co:) Kochana daj znać po badaniach jak tam Malutka:)

Ostatnia edycja:
Cześć leseczki!
U nas dzis nocka lepsza. Spałam jak zabita:tak:
Pogoda się jakoś skiepściła:crazy:

Idę po kawusię i napiszę do Dzikiej.

W moim szpitalu pytają kiedy ostatnio było się w toalecie i w razie c zego podają tabletkę przeczyszczajacą. Mnie nie była potrzebna.

Korba- jak się czujesz?

Natis Biedulko, umęczysz się z tym swędzeniem
przytulanko.gif
Dobrze, że chociaż trochę pospałaś. Daj znać, jak będziesz miała wyniki badań.

Smile
aż się dziwię, że nie mogę spać, bo ja też na pełnych obrotach
panic_2.gif
i czuję, że chce mi się spać, a zasnąć nie mogę. Już nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio pospałam chociaż do 8
czekam.gif

Dmuchawcu kawusię z chęcią wypiję w Twoim towarzystwie, także poprosze filiżankę, a ja tymczasem idę się ogarnąć.

Sara gdzie jesteś? Bo na wizytowym cisza...

reklama
Witajcie kochane ;-)

Dziękuję za troskę, muszę Wam powiedzieć , że to było coś dziwnego -- bo tylko 2 razy i koniec. Fakt brzuszek bolał całą noc i cały czas coś bulgotało... Teraz czekam na efekt po moim śniadanku, jak to ja głupia zjadłam przed chwilą kapustkę na krótko --nie mogłam się opanować :sorry:

Natisku, Bidulka Ty jesteś, i z tym swędzeniem i z żyłami :-( Daj znać koniecznie ile waży Lenka, i jak się czuje w brzuszku... czekam cały czas na Twoje wieści...

Anisiaj, Napisz kochana , co mówią lekarze, kiedy Cię wypuszczą..?

Sara, Proszę odezwij się , jeszcze w nocy z telefonu sprawdzałam na wizytowym i żadnych wieści od Ciebie :-(

U mnie nocka taka sobie , brzuszek bolał co godzinkę siusiu i dzisiaj doszły skurcze łydek --takie balony mi wychodziły na łydkach że masakra i bolało :crazy:

U nas pogoda na razie nie ciekawa, wieje a słoneczko tylko chwilami wychodzi a tak to pochmurno :cool:

To co dziewczynki pijemy KAWKĘ ???

Do góry