reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzika trzymam kciuki za Was !!!!!!!!! ;-)

Wisieńka tulam mocno ;-)

Dziewczyny ja mam taki masakryczny katar, że ledwo widzę na oczy, nos to mi chyba niedługo odpadnie i cały czas mi leci, leci, leci :wściekła/y: A nerwa to mam takiego, że hej :wściekła/y: Na dodatek od wczoraj jestem sama z Młodą, małż dopiero w sobotę wraca i wsio na mojej głowie :wściekła/y: Mówię Wam, że nie wyrobię już :wściekła/y: Gdyby nie ten cholerny katar to byłoby w miarę oki, a tak to wszystko o kant dupy rozbić :wściekła/y: Już drugie opakowanie mega chusteczek idzie w ruch, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocki ;-) Idę się połozyć i oby do rana noc przespana (chociaż bardzo w to wątpię)

Isis, ja tez zmagań sie z katarem, tylko chyba juz na innym etapie, u mnie to bardziej obrzek i utrudnienia w oddychaniu :( sama juz sie zastanawiam, czy to nie alergiczne, teraz wszystko pylic będzie.. Ale może po prostu wiosenne przeziębienie.. Łatwo sie wyletnic, wiatr zawieje i juz.. U mnie to juz chyba 6 dzień więc czas najwyższy żeby odpuścił! Zdrowka życzę !!!

reklama
Smile, to zalezy od szpitala, ja leze w takim, gdzie nie robia lewatywy.

Natis, trzymaj sie kochana!

Dzika trzymam kciuki za Was!

Ja nadal na patologii, juz 12 dni. Na pewno poleze do konca tyg, a potem kto wie. W niedziele przeniesli mnie na sale "o mniejszej rotacji", 2osob. Nie mam powodow do narzekania poza jednym-chce do domuuuu

Sciskam Was wszystkie!

Cześć Kochane!
hello.gif

Witam się ze śniadandkiem
bulbar-smiley.gif
Zasnęłam ok.1, a obudziłam się po 6
grrr.gif
U nas ciepło, ale pochmurnie , po sniadaniu obowiązkowo kawka http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif

anusiakanusia zdrówka!

anisiaj trzymaj się Kochana! Co mówi lekarz?

Wy Dziewczyneczki pewnie jeszcze smacznie śpicie ...

Cześć Kobietki!

Ja już od 5 bez spania. Wczoraj zmoglo mnie o 21 i prawie zasnęłam. Niestety obudziło mnie zaraz swędzenie i myślałam, że oszaleję. Na szczęście była super położna, o 23 dała mi relaniun i zasnęłam... do 2. O 2 swędzenia ciąg dalszy. Ulgę przynosi zimna woda, więc moczylam ręce i nogi pod zimnym prysznicem. Ulżyło i zasnęłam do 5. W sumie się wyspalam.
Oddałam krew do badania, modlę się o lepsze wyniki, choć to nasilone swędzenie mnie przeraża. Tak żyły mi pękają, że krew pobierali wkłując mnie 5 razy. Nie wiem skąd pobiorą jutro i gdzie podłączą kroplówki.
Dzisiaj usg z biometrią Małej. Już się nie mogę doczekać ile urosła, ile waży.

Wisienko tulam Cię mocno!!!

Dzika - co u Ciebie??

KORBA - jak się dzisiaj czujesz? Dziewczyny tutaj mówiły często o biegunkach, ale one nie zwiastowały niczego więcej... Mam nadzieję, że u Was tak samo. Zażyj podwójną dawkę probiotyku.

ANISIAJ - widzę że teraz obie mamy lux warunki ;-)

Ja już po śniadanku... płatki były pyszne:)

AnisiaJ właśnie a co lekarz mówi?
Natis Ty jak tam?
Wiadomo co z Dziką?

Od wczoraj czekam na wieści od Sa_ry... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :)'

Mikoto to nie pospałaś za długo... u mnie ostatnio tyle się dzieje w ciągu dnia, że nie mam problemów z zasypianiem, gorzej ze wstawaniem:p Ale szkoda pogody na przeleżenie całego dnia w łóżku!!!

Anusia, Isis może u Was tak jak u mnie z tym katarem... to ciążowy jest. Od ponad miesiąca mam zatkany nos:/ najgorzej jest rano! pocieszam się, że jeszcze 2 miesiące:p

Korba lepiej się czujesz?

I dzisiaj zdałam sobie sprawę, że za jakieś 3 miesiące może w końcu wyśpię się na brzuchu:D

Ok zmykam pod prysznic

edit: Ok to u Natis wiem już co:) Kochana daj znać po badaniach jak tam Malutka:)

Ostatnia edycja:
Cześć leseczki!
U nas dzis nocka lepsza. Spałam jak zabita:tak:
Pogoda się jakoś skiepściła:crazy:

Idę po kawusię i napiszę do Dzikiej.

W moim szpitalu pytają kiedy ostatnio było się w toalecie i w razie c zego podają tabletkę przeczyszczajacą. Mnie nie była potrzebna.

Korba- jak się czujesz?

Natis Biedulko, umęczysz się z tym swędzeniem
przytulanko.gif
Dobrze, że chociaż trochę pospałaś. Daj znać, jak będziesz miała wyniki badań.

Smile
aż się dziwię, że nie mogę spać, bo ja też na pełnych obrotach
panic_2.gif
i czuję, że chce mi się spać, a zasnąć nie mogę. Już nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio pospałam chociaż do 8
czekam.gif

Dmuchawcu kawusię z chęcią wypiję w Twoim towarzystwie, także poprosze filiżankę, a ja tymczasem idę się ogarnąć.

Sara gdzie jesteś? Bo na wizytowym cisza...

reklama
Witajcie kochane ;-)

Dziękuję za troskę, muszę Wam powiedzieć , że to było coś dziwnego -- bo tylko 2 razy i koniec. Fakt brzuszek bolał całą noc i cały czas coś bulgotało... Teraz czekam na efekt po moim śniadanku, jak to ja głupia zjadłam przed chwilą kapustkę na krótko --nie mogłam się opanować :sorry:

Natisku, Bidulka Ty jesteś, i z tym swędzeniem i z żyłami :-( Daj znać koniecznie ile waży Lenka, i jak się czuje w brzuszku... czekam cały czas na Twoje wieści...

Anisiaj, Napisz kochana , co mówią lekarze, kiedy Cię wypuszczą..?

Sara, Proszę odezwij się , jeszcze w nocy z telefonu sprawdzałam na wizytowym i żadnych wieści od Ciebie :-(

U mnie nocka taka sobie , brzuszek bolał co godzinkę siusiu i dzisiaj doszły skurcze łydek --takie balony mi wychodziły na łydkach że masakra i bolało :crazy:

U nas pogoda na razie nie ciekawa, wieje a słoneczko tylko chwilami wychodzi a tak to pochmurno :cool:

To co dziewczynki pijemy KAWKĘ ???

Do góry