reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej:))

Marcysiowa jeśli o mnie chodzi to polecam Durex Play 2w1 z Aloesem. Stosuje go już długo, jedyną przerwę miałam jak zaczęliśmy się starać bo Durex spowalnia ruchliwość plemników:)
Kari tak czytam i czytam i ten Twój facet mnie zadziwia! Dokłada Ci tylko stresów... masakra!
Kobra daj znać po badaniach:)

U mnie sex to praktycznie codzienność... czasem jak mam gorsze dni albo Piękny zapracowany to mamy do 3-4 dni przerwy. Dla niego koszmarem było jak od 7-12tc mieliśmy zakaz... Teraz oczywiście są ograniczenia w postaci mojego brzucha, a będzie coraz gorzej;)

Byłam wczoraj w BRW... zakochałam się w 2 komodach. I teraz nie wiem co wybrać:( jedna śliczna, ale droższa i mniej do środka zmieszczę (typowa szafka na buty), a druga tylko fajna, ale za to tania i bardzo pojemna... i teraz nie wiem:( a muszę kupić szafkę do przedpokoju na buty i zacząć powoli sprzątać graciarnie w pokoju Maluszka!

Sa_raa... odezwij się..

reklama
Aguśka zrówka dla synka!

Smile- my kiedyś też częściej się kochaliśmy, ale potem dzieci, praca i człowiek zmęczony, że zasypia już 5cm nad poduszką:-D Zresztą nie chodzi o to, żeby było często, ale o to, zeby :-Dbyło fajnie

Ostatnia edycja:
haha dmuchawiec mniej ruchawy to dobre :-D ale coś w tym jest mój też ostatnio stwierdził że chyba się starzeje :-p u nas tez nocnego męczenia nie ma ale u nas to nic nie było prawie od początku ciąży bo mamy jakiś uraz bo jakoś na samym początku ciązy jak jeszcze nie była nawet potwierdzona u gina poszalelismy w nocy a rano jechałam do szpitala z ostrym bólem brzucha takim że chodzić nawet nie mogłam i dostałam diagnozę że ciąża zagrażająca poronieniem :-( ile się wtedy strachu najedliśmy wypłakałam wszystkie łzy w szpitalu jeszcze połozyli mnie na sali z kobietami po poronieniach :-( po nocy i 3 kroplówkach ból przeszedł i gin powiedział że narazie nic się nie dzieje :tak: ale mój sobie wbił w głowę że to przez niego było i się zablokował ja chyba też zresztą właśnie wieczorami po dniu chodzenia mam twardy brzuch krocze mnie boli że ledwo chodzę ledwo się przewracam z boku na bok :baffled: no to nie nastraja do igraszek :-pjeszcze jak mała szaleje wieczorami to jakoś tak nie umiałabym sie skupić ale mój mąż też to samo że jak pomysli że tam jego córka siedzi to też nie może heh więc sie zgadzamy w tych sprawach nikt nie cierpi z tego powodu i idziemy grzecznie spać :-p wogule w ciazy moje libido jest na poziome 0 :-p

smile4u zazdroszcze codziennego sexu, u nas to i bez ciazy bywało raz na miesiac, bo praca, zmeczenie itd, eh moze cos z nami nie halo.........

Dmuchawiec szczerze mówiąc moje libido teraz bardzo zmalało... Piękny całymi dniami w pracy a wieczorami jestem już zmęczona. Robimy to tak często tylko dlatego, że nie chcę go rozczarować... A wiem, że jak pojawi się dzidzia to zmieni się wszystko.

Aguska mam nadzieję, że z Małym to nic poważnego!

a jak już jesteśmy w temacie sexu:-p to niedługo walentynki macie już jakieś pomysły na prezent ja myślałam o jakiejś romantycznej kolacji przy świecach oczywiście poza domem :-p

witam kobietki !!!! Co z naszą Sarą ???? Ma ktos do niej nr tel. ???? Może trzeba napisac jakiegoś smska ????
Jezeli chodzi o seks :-). To ja mam jakieś opory - dziwne bo nigdy w ciąży nie miewałam. Ale jak zaczynamy jakieś przytulanka i mały zaczyna rozrabiać w brzuchu to ja juz odpadam :-). Albo jak mąż do cycka się przystawia to ja już mam wizje karmienia dziecka i wogóle nie mogę się skupić na jakimkolwiek seksie :-). Chyba instynkty macierzyńskie biorą górę nad popędem :tak:. Mąż narzeka trochę .

aguska zdrowka dla Synka, moj tez dzisiaj troche kaszlal, ale oddalam go do przedszkola, biedny tak plakal..... mowil" mamusia nie odchodz, mamusiu ja cie bardzo potrzebuje, pobaw sie tu ze mna" a ja wyrodna matka go zostawilam;( a teraz tylko o nim mysle

ariena ale dziwacznie sie zachowuje Twoj facet, ja bym chyba takiego pobiła, pozyczanie sobie kasy w związku to przesada, tym bardziej na wyprawke dla dziecka, przeciez to jego dzidzius, niech sie postara, probowalas go postraszyc, ze sie wyprowadzisz?

kari
eh faceci... brak słow, to musi byc straszne uczucie jak Cie namawia do sexu, ja nie wiem jak to jest, bo u nas to mi sie zawsze bardziej chce niz jemu, tzn. mi by wystarczyło raz na tydzien, a on to najlepiej wcale, cud, ze drugi raz w ciazy jestem.......

paulinka przyjmij spoznione zyczenia urodzinowe dla Coreczki;)

reklama
My nie jesteśmy za wychodzeniem gdziekolwiek w walentynki bo wszędzie tłumy... pewnie zjemy romantyczną kolację w domciu:)
W tym roku wyjątkowo nie jesteśmy na 0 z kasą więc myślę nad prezentem. Mam 2 opcje: bardziej romantyczną (bransoletka z grawerem - tylko nie wiem czy Piękny będzie nosił) i bardziej potrzebna (czarny skórzany portfel). Co myślicie?

A Wy?

Do góry