reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kari tak codziennie to faktycznie męczące. Ja to bym chciała raz na jakoś czas ale u mnie suche lato. Pustynia jak nigdy. I nie wiem co z tym zrobić. Wiem, że to może intymne pytanie ale wiecie może, czy w ciąży można takie cuda jak żele nawilżające??

reklama
Ariena, szkoda słów na Twojego chłopa.. I dobrze, ze ślubu nie macie bo z takim jak on charakterem, jak nie odpuści, to nie wiem.. Może lepiej mieć furtkę otwarta? Przepraszam za szczerość ale takich zagrywek w związku nie znoszę.. Dużo epitetów mi się ciśnie ale daruje sobie bo mnie wymoderuja ;)

Kari, Ty kochana tez masz nielekko ze swoim.. Nie dość się naterasz cały dzień to jeszcze w nocy cię męczy.. Rozumiem, ze intymnośc w związku ważna ale co drugi dzień? .. Jeszcze w ciąży.. Darowalby sobie.. Czy on nie ma innych zajęć?

nie wiem co jest nie tak z tymi chlopami..

Kari tak codziennie to faktycznie męczące. Ja to bym chciała raz na jakoś czas ale u mnie suche lato. Pustynia jak nigdy. I nie wiem co z tym zrobić. Wiem, że to może intymne pytanie ale wiecie może, czy w ciąży można takie cuda jak żele nawilżające??
Tak można a nawet wskazane bo otarcia jakiekolwiek są nie wskazane.
Mi gin poleciła, " Intimel". Nawet natknęłam się na niego w gazecie "Twoje dziecko" :) Więc spokojnie i na całego :):):)

na pewno mozna stosowac zele nawilzajace. Do dziela marcyciowa :-)

anusia zebys wiedziala ze to strasznie psychicznie wykańcza. Sama swiadomosc ze sie wejdzie do lozka a on juz swoje... Omijam go szerokim lukiem bo nie da sie normalnie nawet przytulic tylko wszystko do jednego zmierza....

Zaraz mnie szlag trafi :wściekła/y: Wlasnie sie zorientowalam ze zjadl mi cala kielbase ktora dzis specjalnie w polskim sklepie w centrum miasta kupilam zeby zrobic jutro łazanki :wściekła/y::wściekła/y: Nie dosyc ze nie mam skladnikow na obiad to jeszcze ani grosza na zakupy bo bieda az piszczy!!!!!!! Trzymajcie mnie bo inaczej bedzie zaraz dzika awantura. Ide spac na kanapie. Wlacze sobie film i postaram sie uspokoic.

Witam się piątkowo :tak:

Współczuję Wam kochane nieporozumień w domu, u nas odpukać 3 dzień zgody ;-)

Ja uciekam zaraz na badania bo 6 lutego mam wizytę u endykrynologa, mam nadzieję , że nic się nie dzieje przez mój brak tarczycy...

Życzę miłego dnia kochane:tak:

Cześć:-)

Korbuś wracaj szybko po tych badaniach. Trzymam kciuki, zeby wyniki były dobre:tak:.

Kari, Ariena - współczuję sytuacji z facetami. Ciąża to taki czas, kiedy kobieta szczególnie potrzebuje męskiego wsparcia, szkoda, że nie mozecie na nie liczyć:-(

Mój mąż mnie nocnie nie męczy, a szkoda:-p Widzę, że wciąż ma obawy, chociaż lekarz nei widzi przeciwskazań. U nas norma to raz w tygodniu:tak:

Moja młodsza pszczoła już siębawi, druga jeszcze smacznie spi. Mamy dzisiaj zakupy do zrobienia (dzień wypłaty), więc mam nadzieję, że lało nie będzie.

Miłego dnia!

Dmuchawiec , To u nas tak samo, nie ma nocnego męczenia :happy2: U nas teraz raz na tydzień, raz na dwa...różnie to bywa....:zawstydzona/y: Kari , może u Ciebie tak często bo Twój mąż z tego co pamiętam to młody jest :happy2: My już w starszym wieku , to się tak nie chce :-D

Dmuchawiec , To u nas tak samo, nie ma nocnego męczenia :happy2: U nas teraz raz na tydzień, raz na dwa...różnie to bywa....:zawstydzona/y: Kari , może u Ciebie tak często bo Twój mąż z tego co pamiętam to młody jest :happy2: My już w starszym wieku , to się tak nie chce :-D

:-D:-D Zgadza się, na starośc to człowiek coraz mniej ruchawy:-D:-D
Ale raz na tydzień to juz musi być kochanoko- dla podtrzymania więzi małżeńskiej:-D Jak mnie D nie męczy, to ja jego:-D

i ja się witam :)

Oj faktycznie, niektórzy faceci to są z marska albo jeszcze z jakiejś innej galaktyki...
Ja wnioskuję, że ma to duży związek z wiekiem. Starsi mężczyźni już inaczej myślą o wszystkim, o życiu, związku, rodzinie, nawet sexsie.
Ja z moim poznałam się jak miał 21 lat, teraz ma niebawem 36 :szok: i są to różni faceci. Facet też jak wino, musi dojrzeć do wielu spraw,po drodze może być z nim różnie ....No, nawet do sexu ma inne podejście
Ale w sumie dla mnie jako starszej pani już :zawstydzona/y: podobnie, razem dorastaliśmy.

reklama
hej kobietki
ja tylko na chwilke miłego dnia zycze
zaraz wybieram sie z synkiem do lekarza bo dostał taki dziwny kaszel i lepeij go osłuchac przed weekenedem.
potem do was zajrze :)

Do góry